17 september 2014

Oké, ik geef het toe.. Ik ben verslaafd.. Jup ik ben verslaafd aan Netflix en ik vind het heerlijk. Netflix is echt een uitvinding voor mensen zoals ik. Lekker heel de dag series kijken en lekker veel films kijken. Wanneer ik tijd heb, kijk ik graag een film of ga ik verder met mijn serie. Het is zelfs zo erg, dat ik gerust heel de dag Netflix kan kijken haha. Vandaag vertel ik ook welke series de moeite waard zijn om te kijken. 
Benieuwd welke series ik allemaal kijk of gekeken hebt? Lees dan snel verder.

Het begon allemaal heel onschuldig. Ik hoorde van Rachel dat ze onbeperkt series en films keek voor € 7,99 per maand op Netflix. Ik twijfelde geen moment en besloot ook een abbo te nemen op Netflix. Ik wou graag The Vampire Diaries overnieuw kijken. Die had ik al een hele lange tijd niet meer gezien, dus dat werd weer eens tijd.

The Vampire Diaries


The Vampire Diaries is echt wel één van mijn favoriete series aller tijden. Er zit fantasie in, het is romantisch, en soms een beetje creepy. Maar ik hou er allemaal van. Elena heeft eerst een relatie met Stefan en later met Damon. Stiekem vind ik Damon veel leuker, vooral zijn gevoelige kant. Tja wat kan ik zeggen, ik ben dol op bad boys hihi. Het gaat eigenlijk over twee vampiers die om de liefde van Elena strijden. 

Gossip Girl

Gossip Girl is ook een serie die ik voor de tweede keer gezien heb. De eerste keer dat ik hem zag had ik geen idee wie Gossip Girl was. Nu ik dat wel weet, vielen er gelijk een paar dingen op zijn plek na de tweede keer kijken. De serie gaat vooral over The Upper East Side van New York. Lekker dramatisch, rijke mensen en nog veeel meer dingen. Het is niet zo’n standaard meisjes serie, nee het is veel meer dan dat. Als je eenmaal weet wie Gossip Girl is, ga je echt denken neeeejoh haha.

Pretty Little Liars


Nog een serie waar ik helemaal dol op ben. Momenteel ben ik overnieuw begonnen met deze serie. Ondertussen kijk ik ook nog de afleveringen van seizoen vijf, want die komen elke week online op Netflix. PLL heeft haar eigen Gossip Girl, namelijk A. Niemand weet wie het is en elke keer is het iemand anders. Ik wil nu zo graag weten wie het is. De serie gaat over vijf vriendinnen, waarvan er 1 vermist is. De overige vier vriendinnen proberen erachter te komen wat er met hun vriendin is gebeurd. Elke keer komen ze A tegen en er zijn telkens weer obstakels. De serie is lekker dramatisch, meisjesachtig maar er zitten ook hele spannende stukjes tussen. 

Spartacus

Toen ik nog samenwoonde kwam deze serie een tijd lang op tv. Ik vind zulke series echt super leuk haha. Mooie mannen, in mooie pakjes. I like it. Je moet denk echt van spartacus houden denk ik, want er zit veel actie, romantiek en ja ook seks in. Ik vind vooral het verhaal wat erachter zit erg boeiend. Vind het zo raar dat mensen vroeger als slaven werden verkocht. En gladiatoren moesten dan tot de dood vechten in de arena. Je ziet ook aardig wat bloed en het is best realistisch allemaal, oké het bloed is soms een beetje nep. Hou je van actie, romantiek en mannen in mooie pakjes? Spartacus is echt een aanrader. 

Orange Is The New Black

Nog een serie die ik helemaal geweldig vind. Piper is niet zo braaf geweest in het verleden en moet nu een tijd de vrouwengevangenis in. Daar spelen er een aantal dingen af. Ik vind vooral de humor geweldig. Ik heb regelmatig me eigen helemaal stuk gelachen haha. Als je de serie weleens gezien hebt, begrijp je waarom. Het is echt een aanrader om te kijken. 

Voor de rest heb ik nog wel een paar series die ik leuk vindt om te kijken, maar op dit moment zijn dit mijn favorieten. Welke serie vind jij leuk om te kijken?

liefs x


12 reacties

  17 september 2014

  Ik heb gister een abo genomen en op de laptop kan ik ook naar de amerikaanse kijken en dat is handig want ik kijk nu One Tree Hill en die staat niet op de nederlandse!
  Liefs, Ypie  17 september 2014

  Leuk! Wij kijken niet zo heel erg veel series maar zijn nu bezig met suits 🙂  17 september 2014

  Ik kijk ook vaak series op netflix, ik hoop dat seizoen drie snel komt van orange is the new black!  17 september 2014

  ik wil orange in black ook wel zien lijkt mij wel humor de rest kijk ik ook allemaal behalve sparticus! liefs  17 september 2014

  Ik herken mezelf gelijk haha ik hou ook van series en films kijken. Elke dag kijk ik wel een filmpje heerlijk, helemaal nu de donkere dagen weer komen. Ik vind CSI, 24 erg leuk om te kijken.  17 september 2014

  ik volg alleen spartacus en dat is ook al een eeuwigheid geleden dat ik die heb uitgezien 😀
  voor de rest ben ik niet zo voor van die girly programma's, geef mij maar The walking dead, game of thrones, hannibal.. 😀

  Liefs
  Karlien  17 september 2014

  Spartacus & Vampire Diary's zijn ook mijn favoriete serie's 🙂
  Maar ik koop ze altijd op dvd dat ik later nog eens kan kijken!
  Ik ben ook serie verslaaft volg bijna alles hahaha!
  Leuk om jou favoriete serie's te zien!
  X  18 september 2014

  Series kijken is echt mijn favoriete bezigheid <3  18 september 2014

  Gossip Girl is ook mijn verslaving, ik heb alle seizoenen al zeker 3 keer helemaal opnieuw gekeken. Love it!  18 september 2014

  Pretty little liars, Orange is the new black allebei zeeeeer verslaafd aan. Moet nu bij beide wachten op of nieuw seizoen of een nieuwe aflevering haha. En waar ik ook gek op ben is The following! Die serie is zo vet. Liefs xx  18 september 2014

  Ik heb nog nooit een van deze series gezien, haha! Ik kijk graag spannende (misdaad) series zoals CSI, Under the Dome, The Following en The Blacklist 🙂 Vooral de laatste 3: Heel goed in elkaar gezette series!!  18 september 2014

  ik kijk geen van bovenstaande series ♥ wel kijk ik de game of thrones 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge