2 december 2013

Goedenavond allemaal!
Wat was dit een lange maar dan ook echt een lange dag vandaag. Om half 6 ging mijn wekkertje want om 7 uur stond Rachel voor mijn deur, en om half 8 moest ik bij mijn ouders zijn die zoooo lief waren om ons te brengen naar Dordrecht. We hadden vandaag namelijk examen.. Om kwart over 8 tot 5 uur waren we flink in de weer. Brieven schrijven, dingen regelen, bezoekers ontvangen kortom wat een secretaresse moet kunnen. Ik ben nu dan ook heel moe, maar moest en zou een post schrijven voor jullie!
Vandaag deel ik mijn favorieten van de maand november voor jullie. De afgelopen maand heb ik deze producten gebruikt, waar ik ook heeel blij mee ben.
Deze 2 lipsticks vind ik zo prettig, ze blijven lang zitten en zien er ook nog eens heel mooi uit. Ik ga nog een review schrijven over deze twee prachtige lipsticks.
Oh Lush.. Ik ben er dol op! Dit is zo’n heerlijke spray. Ik spuit hem altijd op voordat ik ga slapen en s’ochtends doe ik hem weer op. Hij werkt ook echt heel goed. Ik heb hier al een keer een review over geschreven,
Deze drie oogschaduws zijn prachtig! De Absolute Nude eyeshadow palette van Catrice, gebruik ik best vaak het is daarom ook één van mijn favorieten. Met de twee metal glam eyeshadow kan mooie looks maken. Met de goudachtige heb ik laats een look mee gemaakt, en met de zwarte ga ik binnenkort een look mee maken.
Sinds ik deze dagcréme heb ben ik dolgelukkig. Het is zo’n fijne créme om op te doen, en hij ruikt ook nog eens heel lekker. Ook hier ga ik nog een review over maken, want dit is echt een aanrader!
Wat vonden jullie van mijn favorieten van november?
xxx

4 reacties

  3 december 2013

  Erg leuke favorieten! Ik vind het oogschaduw palette van catrice ook heel erg leuk, misschien maar eens kopen 🙂 Liefs  3 december 2013

  Leuk om te lezen. Maar is je examen ook goed gegaan? Heb je hem gehaald? Of wanneer weet je dat?


  4 december 2013

  Voor mijn gevoel ging mijn examen goed, maar je weet het nooit haha. Ik hoor het volgende week dinsdag spannend dus!
  liefs!  4 december 2013

  De palette van Catrice heb ik ook en gebruik ze eigenlijk iedere dag. Wauw, die roze lipstick is mooi! xLaat een reactie achter

CommentLuv badge