28 augustus 2015

Ik heb heel vaak een periode dat ik met regelmaat dezelfde producten gebruikt. Dit heeft meestal te maken met de seizoenen. Ik heb nu een aantal producten verzameld, die ik heel vaak gebruik en vandaag vertel ik welke dat zijn.

The Body Shop


Laten we beginnen met The Body Shop. Ik heb aardig wat producten van dit heerlijke merk en ik koop ook regelmatig wat nieuws. Maar mijn absolute toppers op dit moment zijn de Mango Sorbet, de Strawberry Body Polish en de Strawberry Body Butters. Dit zijn zulke heerlijke geuren en ik krijg er gewoon een zomers gevoel van.
Lush


Lush is ook één van mijn favoriete merken qua verzorgingsproducten. Mijn Lemony Flutter is mijn redding voor mijn nagels. En het leuke is, dit is mijn tweede pot alweer! Ik gebruik het vrijwel dagelijks en eigenlijk wel het hele jaar door. 
Qua scrubs, is Angels On Bare Skin een redder in nood. Ik scrub mijn huid één a twee keer in de week en deze scrub zorgt ervoor dat mijn huid lekker zacht is. 
Balea


Balea is een merk dat alleen maar te koop is bij de DM. Helaas hebben wij geen DM in Nederland, anders had ik heel het assortiment van Balea allang in huis hebben. In Oostenrijk heb ik deze twee producten gekocht en ik ben er zo happy mee.
De handcrème, ruikt ontzettend lekker en is ook nog eens verzorgend! En de bodylotion ruikt heerlijk naar frambozen. Allebei de producten zijn verzorgend en dat ze ook nog eens lekker ruiken is mooi mee genomen. 
Overig


En dan heb ik nog drie overige producten. Allereerst het masker van L’oréal. Dit is een keratine masker en werkt als een tierelier. Mijn haar zag er niet zo gezond meer uit, maar na twee keer gebruiken zag ik al gewoon dat mijn haar er gezonder uitzag. Je betaalt ongeveer voor zo’n masker € 20,00, maar dat is zijn geld dubbel en dwars waard! 
Deze Shower Cream van de Etos heb ik voor mijn verjaardag gekregen en ruikt heerlijk naar cocos. Als ik een product mee neem voor onder de douche, vind ik het prettig als hij ook nog eens lekker ruikt. Nou dat doet deze zeker. Vandaar dat de shower cream ook een groot favoriet van mij is.
Als laatste heb ik een dagcrème van Garnier. Deze crème is speciaal bedoeld voor de vette huid en werkt erg prettig. Ik gebruik hem nog niet lang genoeg om te zeggen dat de crème echt werkt, maar tot nu toe bevalt hij prima!
Wat zijn jouw favoriete producten?
liefs 

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge