28 juni 2014

Vrijdag 18 juli heb ik een bruiloft van mijn lieve nicht. Op haar mooie dag mag ik dag gast zijn, ontzettend leuk natuurlijk. Natuurlijk wil ik ook nog een mooie outfit scoren. Het liefste wil ik een mooi jurkje en dan met mooie pumps eronder. Alleen nu weet ik nog niet wat voor pumps ik wil. Wel weet ik dat ik niet al te dure pumps wil, maar wel hele leuke. Mijn missie webshops zoeken was begonnen. Na een aantal webshops bezocht te hebben, kwam ik uit bij Scapino. Bij deze winkel heb ik al heel lang niet meer geshopt dus ik ging een kijkje nemen. Nooit gedacht dat ik er zulke leuke pumps zou vinden.
Benieuwd welke pumps er tot mijn favorieten horen? Lees dan snel verder.

Toen ik de even aan het rond neuzen was bij Scapino kwam ik echt leuke pumps tegen. Ik heb mijn vijf favorieten op een rijtje gezet. Ik kan er echt niet uit kiezen, want ze zijn alle vijf echt zo leuk.
Allereerst deze zwarte pump. Lekker simpel en past onder elke outfit. Vaak kies ik toch veilig voor zwart omdat het een kleur is die je bij vrijwel elke outfit aan kan.

Dit is echt wel een favorietje van mij. Het zou perfect zijn al zou ik een jurkje vinden in deze kleur. Dit geeft een lekker zomers effect.

Tja het is zwart heeft een mooie hak en een super lief strikje. Je ziet dat hij aan de voorkant een klein stukje open is. De hak is trouwens ook niet te hoog. Hier zou ik makkelijk een hele dag op rond kunnen huppelen.
Dezelfde hak als net alleen dan in een soort van gebroken wit kleur. Prachtig kleurtje. Dit is denk een pump meer voor de zomer. 
Deze pump heeft dezelfde print aan de binnenkant als de vorige twee pumps. Ik ben vooral gevallen voor dat bandje. Super schattig. Ik heb al een hele outfit in mijn hoofd met deze pump.
Welke vind jij het leukste om naar een bruiloft te dragen?
liefs x

26 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge