6 oktober 2015

Als ik ergens niet zonder kan, dan is dat wel parfum. Ik draag elke dag parfum en als ik het ben vergeten, dan voel ik mij gewoon kaal. Ik ben ook iemand die dol is op luxe parfums en ik betaal daar graag wat voor. Wanneer ik namelijk s’ochtends een geurtje op spuit en dan ik dan s’avonds nog een vleugje ruik, ja daar maak je mij blij mee.

David Beckham – Signature 

Normaal gesproken heb ik niet zoveel met de luchtjes van David Beckam. Maar toen ik deze parfum rook bij de DIO, bleef het luchtje in mijn hoofd zitten. Toen ik weer eens bij de DIO kwam, zag ik dat er nu 50 % korting op zat. Ik twijfelde geen moment en nam hem mee naar huis. 
De geur is lastig om te omschrijven, want hij is zoet maar heeft toch ook iets zwaars in zich. Het is in ieder een geur waar ik dol op ben. Wat alleen wat minder is dat hij niet een hele dag overleefd. Na een halve middag is de geur zo goed als weg. Nu moet ik zeggen dat ik altijd op de scooter heb gezeten, misschien dat ik hem daardoor minder ruik. Maar alsnog is dit een groot favoriet van mij.
Yves Saint Laurent – Black Opium

Black Opium is een geur die iedereen wel kent. En dat is ook heel logisch, want hij ruikt namelijk onwijs lekker! Het is daarom ook niet gek dat dit één van mijn favoriete parfum is. 
Deze parfum heeft een mix van koffie, vanille en oranjebloem. En het is een heerlijk geuren festijn. Wanneer je Black Opium hebt geroken, wil je alleen die parfum maar dragen haha. Ondanks dat hij heerlijk ruikt, is het geen zware geur. Dit vind ik de perfecte parfum voor naar mijn werk of voor een avondje drankjes drinken met vriendinnen.
Thierry Mugler – Alien 

Als laatste heb ik mijn favoriete geur ooit. Sinds ik hem heb ben ik er verslaafd aan, maar bij mij thuis vinden ze hem te sterk dus draag ik hem wat minder vaak haha. Dat neemt niet weg dat dit gewoon een onwijs lekkere geur is. Je moet er wel van houden of helemaal niet. Gelukkig hoor ik bij de eerste categorie en vind ik hem heel lekker.
Alien bevat onder andere mandarijn, vanille, oranjebloesem, jasmijn en witte amber. Deze combinatie maakt de geur sterk maar heel lekker. Wanneer ik hem s’ochtends op spuit en ik ga s’avonds naar bed, ruik ik hem nog steeds. Je hebt genoeg aan één spuitje, omdat de geur heel sterk is. Ja dit is absoluut een favoriet van mij.
Wat is jouw favoriete parfum?

10 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge