5 juni 2015

Yay, het is vrijdag en voor de meeste onder ons, betekent dat weekend. Heb je het lekker rustig dit weekend? Dan is het juist de gelegenheid om eens lekker series te kijken op Netflix. Me time is namelijk heel belangrijk. Vandaag deel ik mijn drie favoriete series op dit moment.

DexterOverdag analyseert de welgemanierde Dexter bloedspatten voor de politie in Miami. ’s Nachts is hij een seriemoordenaar die zich alleen op andere moordenaars richt.
Momenteel ben ik echt verslaafd aan Dexter. Misschien heb je er weleens wat over gehoord of gelezen. Geloof mij, in het begin dacht ik: uhm ga ik dit leuk vinden? Het duurde één aflevering en ik was gelijk verslaafd. Helaas ben ik nu in het laatste seizoen, dus mijn zoektocht naar een nieuwe serie gaat weer starten.
Orphan Black


bron
Als Sarah getuige is van de zelfmoord van een vrouw die sprekend op haar lijkt, neemt ze haar identiteit aan, haar vriendje en haar bankrekeningnummer.
Wow. Deze serie is echt geweldig. Deze serie bevat spanning en sensatie en elke aflevering kijk ik heel geconcentreerd naar het beeldscherm. Als een serie dat met mij doet, dat moet hij wel goed zijn. Ik vind het heel interessant dat het over dubbelgangers gaat en dat er allemaal dingen gebeuren waarbij je goed moet nadenken. Yes, deze serie is een toppertje. Elke zondag komt er een nieuwe aflevering online en ik ben nu in seizoen drie. 
Drop Dead Diva


bronOppervlakkige, ultraslanke Deb Dobkins leert over het genot van sentiment en intelligentie nadat ze is geïncarneerd als slimme, mollige advocaat.

Als je even behoefte hebt aan een serie, waarbij je niet hoeft na te denken? Dan is Drop Dead Diva de ideale serie. Ik hou van droge humor en dat bevat deze serie zeker! Drop Dead Diva kijk je lekker weg en is heel leuk om te zien.

Ja ik geef het toe, ik ben serieverslaafd. Er zijn gewoon zulke leuke series om te kijken allemaal. Als jullie het leuk vinden, maak ik een lijstje met de series ik die allemaal heb gezien. Misschien zie jij er dan wel een leuke serie tussen zitten. 

Ik wens jullie een heel fijn en zonnig weekend <3

11 reacties

  5 juni 2015

  Ik heb al goede dingen gelezen over deze series, al kijk ik zelf geen netflix 🙂 liefs!  5 juni 2015

  Leuke series! Ik heb eigenlijk alle drie deze series nog nooit gezien!  5 juni 2015

  Leuk artikel! Ik ben zeker wel benieuwd naar een lijstje met alle series die je hebt gezien! Ik zit zelf nu een beetje tussen series in; ik kan nog bij kijken wat ik nog niet heb gezien, maar als ik dan klaar ben moet ik wachten tot de herfst voor er weer afleveringen komen! 🙁 Ik ben momenteel bezig met The Vampire Diaries helemaal bij kijken en daarna staat Sleepy Hollow op het programma, daar heb ik het laatste seizoen ook nog niet van gezien.  5 juni 2015

  Orphan Black wil ik ook heel graag kijken! Ik ben verslaafd aan Game of Thrones en House of Cards, maar ik vind Orange is the New Black ook heel tof (al loop ik met die laatste behoorlijk achter) X  5 juni 2015

  Leuke series kijke je! Orhan black is spanned he haha !  5 juni 2015

  dexter lijkt me een spannende serie.! zelf ben ik verslaafd aan de game of thrones ♥ xx  6 juni 2015

  Ik kijk ophran black ook, geweldige serie!  6 juni 2015

  Orphan Black wil ik ook graag eens aan beginnen! Leuke keuze 🙂

  Liefs x  7 juni 2015

  Ik kende al deze series nog niet, maar ze lijken me erg fijn 😉  7 juni 2015

  Jaaaa!! Ik hou super veel van Dexter! American Horror Story is momenteel mijn nieuwe Netflix verslaving, maar Dexter moet ik nog verder afkijken. xxx  7 juni 2015

  Orphan Black kijk ik ook! Drop Dead Diva heb ik helaas al helemaal afgekeken, maar die vond ik ook erg leuk 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge