24 september 2014

Lunchen, ik ben er gek op! Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op lunchen. Vaak ga ik met mijn moeder die ook gek is op lunchen, ergens een broodje eten. Het liefste lunch ik elke dag buiten de deur, maar dat gaat op een gegeven moment veel geld kosten. Als ik thuis lunch, maak ik er altijd een feestje van. Voor mij geen simpele boterham met hagelslag of vleeswaren. Door de jaren heen heb ik echt wel mijn favoriete broodjes gekregen en die wil ik vandaag met jullie delen.
Ben je benieuwd wat voor lekkers ik graag eet? Lees dan snel verder.

Broodje Tonijnsalade

Als ik ergens dol op ben is dat wel een broodje tonijnsalade. Met sla, uitjes, paprika en natuurlijk tonijnsalade. Maar dan wel een eigen gemaakte, of bij de meeste restaurants een huisgemaakt tonijnsalade. Vooral bij mijn favoriete restaurant in Gorinchem is het broodje tonijnsalade heeerlijk.
Broodje Filet American 

Ook dit broodje vind ik heerlijk. Een broodje Filet American met een eitje en uitjes. Ja wat zal ik zeggen, ik ben dol op lekker lunchen. Als ik moet werken, maak ik weleens zo’n broodje klaar. 
Club Sandwich

Ik krijg hier spontaan honger van, dit ziet er echt te lekker uit. Een club sandwich met kip, sla, tomaat en bacon jummie! 
Uitsmijter

Een uitsmijter met ham vind ik ook ontzettend lekker. Ik lust geen kaas, dus dat hoeft er ook niet bij van mij. Hier kan ik ook erg van genieten. 
Wat voor broodje vind jij lekker?
liefs x

11 reacties

  24 september 2014

  Oh yum, ik heb er honger van gekregen! <3  24 september 2014

  Leuk om je favoriete broodjes te zien! Ik vind vooral de Club Sandwich er lekker uitzien, alleen dan wel zonder bacon want dat mag ik niet! Zelf eet ik helemaal niet vaak brood of broodjes, ik eet meestal een wrap, salade of restjes avondeten als lunch.  24 september 2014

  Ooo Jamiej! Krijg er honger van!
  Ik lust ook graag toast met ham & eieren lekker…
  Leuke artikel! X  24 september 2014

  De eerste twee! Zo lekker! Ik heb nu meteen trek in een broodje filet americain. Hm, is de slager al open? Haha.  24 september 2014

  oeh ze zien er erg lekkahhh uit! Donderdag lekker eten hmm xx  24 september 2014

  Hm krijg ik trek van!! 😉  24 september 2014

  club sandwich vind ik altijd wel heerlijk, thuis eet ik heel vaak filet American.  24 september 2014

  van deze broodjes vind ik de tonijnsalade het lekkerst! Ik hou ook heel erg van een broodje met brie, honing en walnoten. Zo lekker!  24 september 2014

  Lekker! Ik bestel heel vaak een broodje warme beenham, of inderdaad een uitsmijter! Zooo lekker xx  24 september 2014

  OHHH Rosanne wij vinden allebei hetzelfde lekker! <3  24 september 2014

  Hmm allemaal zo lekker! een club sandwich is heerlijk!

  X SaraLaat een reactie achter

CommentLuv badge