4 januari 2014

Het is alweer zaterdag, voor de meeste de laatste zaterdag alweer van de vakantie. De afgelopen 2 dagen had ik het heel druk met werken en het huis opruimen. Vandaar dat ik vandaag pas wat post. Afgelopen maandag ben ik samen met Rachel naar Utrecht geweest, waar ik mijn eerste MAC product hebt aangeschaft.

Het was eerst niet de bedoeling dat ik iets van MAC zou aanschaffen, maar toen ik bij de afdeling kwam was ik verkocht. Ik wou al een tijdje een lipstick die goed bij mijn huid, en haar past hebben. Ook wou ik dat hij lang bleef zitten. Toen de verkoopster mij SO CHAUD A73 gaf om te testen wist ik meteen die moet ik hebben. 
Deze heb ik voor jullie gereviewd kijken jullie mee?
Oh wat ben ik blij met deze lipstick, hij doet precies wat ik wil! Ik dacht eerst altijd € 18,50 voor een lipstick? Dat heb ik er niet voor over. Nu neem ik heel snel mijn woorden terug, want voor de prijs krijg je echt een geweldig resultaat voor terug.  
Het is een matte lipstick, wat ik zelf heel prettig vindt. Ik vind glanzende lipstick ook best mooi, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een matte lipstick. Deze lipstick heb ik vanochtend opgedaan en nu eind van de middag zit hij nog steeds prachtig. ( ik heb ook gewoon gegeten en gedronken) Wat ook een voordeel is als je de lipstick heb opgedaan, je voelt de lipstick niet echt zitten. Persoonlijk vind ik dat best fijn. 
Ook is het een dekkende lipstick. Ik kan hier eigenlijk niet negatief over zijn, het is gewoon een geweldige lipstick. En ja ik ben bang dat ik er een nieuwe verslaving bij hebt gekregen. 
Kijk nou wat een prachtige kleur dit is. Deze kleur werd mij ook aangeraden omdat ik blond ben en een beetje rood/blank pigmenten in mijn gezicht hebt. Ik heb hier ook totaal geen spijt van. Ik zag wel dat er nog veeeel meer mooie kleuren liggen, en ik ben nou eenmaal lichtelijk verslaafd aan lippenstift. Dus de kans is groot dat ik binnenkort weer een lipstick rijker ben van MAC.

Wat vinden jullie van deze lipstick? Wat voor lipstick heb jij van MAC of zou je er graag één willen kopen?
liefs

14 reacties

  4 januari 2014

  Hij staat je inderdaad erg mooi.



  4 januari 2014

  Gaaf! Ikzelf ben vorig jaar begonnen en heb nu inmiddels 7 lipsticks, 3 MSF, 1 blush, 2 oogschaduws met andere woorden pas op want je raakt echt mega verslaafd, haha! Mooi is 'ie wel! XXX



  4 januari 2014

  Wauw wat een prachtige lipstick! Die kleur staat je ook heel mooi trouwens! πŸ˜€
  Ik heb laatst ook een mac product gewonnen, ook mijn aller eerste product van mac:)
  Ik heb de Mac viva la glam lipstick πŸ™‚ Liefs Gea.



  4 januari 2014

  Die wil ik wel eens testen! Waar heb je deze gekocht?



  4 januari 2014

  Echt een hele erge mooi kleur zeg πŸ˜€

  liefs,
  Femke



  4 januari 2014

  Wauw, geweldige kleur!



  4 januari 2014

  Mooi kleur en hij dekt goed! Je staat er echt prachtig mee!

  Liefs,
  Karlien



  4 januari 2014

  Wat een mooie kleur! Hij staat je erg goed!



  4 januari 2014

  Heel mooi!



  4 januari 2014

  Staat je echt goed! πŸ™‚ Ik heb zelf nog geen lipstick van MAC maar nu ik deze review heb gelezen, ben ik wel geneigd eens te gaan kijken. Het is ook zo fijn dat het personeel zo goed helpt!



  5 januari 2014

  Heel erg mooi kleurtje en hij staat je ook zo goed! Ik heb zelf nog geen MAC producten, want voor mij is de prijs nog steeds wel iets wat mij tegenhoud haha.



  5 januari 2014

  Love it, that is definitely my kind of red. You look gorgeous with it!

  http://www.mursway.com/



  5 januari 2014

  Prachtige kleur, staat je heel goed! πŸ™‚



  12 januari 2014

  Staat je goed! Prachtig kleurtje:)



Laat een reactie achter

CommentLuv badge