14 januari 2016

Een product dat ervoor zorgt dat je poriën verdwijnen? Yeah right, eerst uitproberen en dan geloven. Normaal gesproken geloof ik hier niks van, maar toch werd ik er nieuwsgierig naar. Een paar dagen later lag de Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser klaar om getest te worden, inclusief foto’s!

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser is een primer dat er ook voor moet zorgen dat je poriën minder worden. Zo’n product kan er in ieder geval niet voor zorgen dat je poriën in zijn geheel gaan verdwijnen. De verpakking vind ik er wel heel cute uitzien. Ziet er speels uit en het is leuk gemaakt met die vrolijke letters. 
Dit product werkt met een tubetje, wat ik zelf heel prettig vind. Het is ten eerste hygiënisch en ten tweede zorgt het niet voor een rotzooi. Je kan namelijk zelf de hoeveelheid bepalen. Je moet er natuurlijk niet als een gek in gaan knijpen, want dan wordt het wel een rotzooi.
Tijd voor de test! Zoals je kunt zien is de substantie glibberig en ziet het eruit als een soort van gel. 
Eenmaal uitgesmeerd voelt mijn hand zacht aan en je voelt echt dat er een laagje op je hand zit. Het is een primer met van die siliconen en ik ben erg benieuwd hoe mijn huid daarop reageert. 
Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om hoe de primer werkt op mijn gezicht. Links heb ik niks op en je kunt zien dat mijn poriën aanwezig zijn. Rechts heb ik allereerst de primer aangebracht en vervolgens mijn foundation. Het effect was namelijk bijna niet te zien met een kaal gezicht en met alleen de primer. Het verschil is wel te zien maar het is geen ontzettend groot verschil waardoor het geen geweldig product is naar mijn mening. 
Als primer doet hij goed zijn werk trouwens, want mijn make-up blijft best wel lang mooi zitten. Maar om nou echt te zeggen dat het een product is dat ervoor zorgt dat mijn poriën helemaal doen verdwijnen, nee dat kan ik helaas niet zeggen.
Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser kost ongeveer € 8,00 en ik heb hem gekocht bij de Trekpleister. 
Wat voor soort primer gebruik jij? 

13 reacties

  14 januari 2016

  Ik vind €8 iets te duur in vergelijking met het effect dat hij geeft. Wel fijn dat je make-up erdoor mooi blijft zitten!  14 januari 2016

  ziet er goed uit meid maar wel prijzig! ik gebruik nu gewoon de niveau aftershave als primer


  14 januari 2016

  Serieus? Welke precies?


  14 januari 2016

  Niveau Afterbalm shave voor mannen. Ik heb hem ook en hij is super!  14 januari 2016

  Jammer dat je poriën er niet echt heel veel minder van worden! Dat heb ik bij de Porefessional van Benefit wel, maar die is wel erg duur helaas. Fijn dat je make-up in ieder geval beter door blijft zitten, dan is hij toch nog heel handig!  14 januari 2016

  Ik vind hem ook een beetje mwa..  14 januari 2016

  Je ziet idd wel een beetje verschil maar niet heel erg ! wel fijn dat je make-up goed blijft zitten  14 januari 2016

  Ik vind het net iets te duur voor het effect, ik vind het niet echt een verschil.  14 januari 2016

  mmm ik vind het effect niet zo enorm denderend
  ik heb al beter gezien, maar hey als het voor jou werkt, zoveel te beter he

  liefs
  Karlien  14 januari 2016

  Ik heb deze ook uitgeprobeerd! Er zijn porievullende primers die veel beter werken dan deze. Wel duidelijke foto's!  15 januari 2016

  ziet er heel goed uit en wat een schattige verpakking!  15 januari 2016

  Het is zo een lief product om te zien!
  Zelf gebruik ik geen primers dus heb er niet echt een mening over hihi  16 januari 2016

  Wat een leuke verpakking om te zien! Jammer dat de poriën er niet echt minder van worden.

  xoxo
  http://www.its-dash.comLaat een reactie achter

CommentLuv badge