7 juli 2015

Als ik ergens een zwak voor heb naast lipsticks, dan is het wel voor blushes. Al een tijdje had ik de Max Factor Creme Puff Blushes op het oog, maar ik wist niet welke ik mee moest nemen. Na lang twijfelen ben ik gegaan voor Seductive Pink, een mooie licht roze blush.

De Max Factor Creme Puff Blush zit in een zwarte verpakking met een plastic, klikbaar deksel met een gouden rand. Vooral de gouden details rondom de verpakking is heel mooi. Doordat de verpakking transparant is, zie je gelijk de prachtige kleur.
De blush is een combinatie van licht roze en donker roze. Deze combinatie vind ik heel mooi. 
Kijk nou hoe mooi deze blush is.
De swatch ziet er goed uit. Zoals je kunt zien is het een hele mooie roze blush met een goud tintje eraan. De blush voelt heel zacht aan en dat is ook niet heel gek, want het is een gebakken blush.
Ik schrok eigenlijk een beetje bij het aanbrengen van de blush. Hij bevat namelijk ontzettend veel pigment. Je hebt daarom ook maar een klein beetje nodig om een mooi effect te krijgt.
Ik ben heel tevreden met deze blus en hij staat mooi bij mijn huidskleur. De blush kost € 12,99 en dat is niet heel goedkoop voor een blush. Maar dat is het je geld wel zeker waard!
Wat vind jij van deze blush?

11 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge