16 juni 2015

Als ik ergens dol op ben, dan is dat wel op lipsticks. Mijn verzameling word steeds groter en ik kan het niet helpen, want elke keer zie ik weer een pareltje. Vandaag laat ik deze mooie nude lipstick zien van Max Factor.

Toen ik bij de Kruidvat was, had ik echt zin om geld uit te geven. Ik wou graag een nieuwe lipstick hebben en ik was erg nieuwsgierig geworden naar de lipsticks van Max Factor. Burnt Caramel is echt een pareltje en ging met mij mee naar huis.

De huls vind ik er heel mooi uitzien. Het geeft een gevoel van luxe met die gouden huls. Aan de onderkant zie je ook precies welke kleur lipstick je hebt. Als je een aantal lipsticks van Max Factor hebt, pik je snel de kleur uit die jij op wilt doen.

De lipstick is een echte caramel kleur. Hij neigt wel iets naar de donkere kant.

Als ik de swatch zo zie, doet deze kleur mij echt denken aan de Kylie Jenner lipstick. Ik hou echt van zulke kleurtjes. Hij is wel wat lichter dan in de huls. 

Hij voelt heel fijn aan en je smeert deze lipstick uit als boter. Hij is lekker creamy. 

Full-face ziet de kleur er zo uit. Voor mij is deze lipstick een echte nude kleur. Hij voelt heel fijn aan op mijn lippen en droogt mijn lippen niet uit. Ze voelen juist verzorgd aan. 

Ja ik ben er heel tevreden over. De Max Factor Elixir Lipstick Burnt Caramel kost € 12,49 en zijn onder andere te koop bij de Kruidvat. 

Wat vind jij van deze kleur?
liefs

13 reacties

  16 juni 2015

  Het is absoluut geen kleur voor mij maar hij staat jou super goed meid!  16 juni 2015

  Ah dit soort kleurtjes vind ik zelf ook altijd heel leuk!  16 juni 2015

  Tipje: ze hebben deze lipsticks nu ook bij sommige Action filialen voor 2,99. Dit kleurtje niet, trouwens. Meer de wat parelmoer-achtige tinten.  16 juni 2015

  ziet er heel goed uit!  16 juni 2015

  Wat een mooie kleur staat je goed! Een tip; bij de Action zijn er ook max factor lipsticks te koop voor €2,00  16 juni 2015

  Op de eerst foto's dacht ik even dat het een diep rode/paarse kleur was, maar ik vind het uiteindelijk super mooi! Hij staat echt mooi bij je en inderdaad een subtiele nude kleur!  16 juni 2015

  Ik had niet verwacht dat ik de kleur zo mooi zou vinden maar hij staat je echt fantastisch!  16 juni 2015

  Wauw wat een prachtige kleur, ik hou echt ontzettend van dit soort oudroze/nude tinten!

  X Sara  16 juni 2015

  ooooeh echt een mooi kleurtje

  liefs
  Karlien  16 juni 2015

  Wat zie je er trouwens goed uit!De verpakking is mooi en oog luxe en deze kleur staat je ook weer erg goed.  17 juni 2015

  wow wat een prachtige kleur<3

  Groetjes Bertine (aboutfashion.nl)  17 juni 2015

  ik heb deze kleur ook en ben er erg tevreden over!  17 juni 2015

  wauw, prachtige kleur heb je weer gescoord ♥ xxLaat een reactie achter

CommentLuv badge