2 oktober 2015

Sinds ik het merk Manhattan ken, snak ik alleen maar naar meer. Gelukkig heeft mijn lieve tante uit Oostenrijk toen ze in Nederland was het één en ander voor mij meegenomen. Daar zat ook dit leuke palette van Manhattan bij en die laat ik vandaag aan je zien.

Je hebt nog een aantal verschillende kleurencombinaties en ik heb de bruine versie al. De blauwe versie vond ik er ook heel tof uitzien en ik was daarom ook blij dat mijn tante deze had meegenomen. Dit palette heet Pool Party en dat vind ik ook echt bij het palette passen.
Dit palette is werkelijk een plaatje om te zien. De keuren lopen mooi in elkaar over en bij drie kleuren zit er een lichte shimmer in. Bij de zwarte kleur zie je de shimmers goed zitten, maar ik stoor me daar totaal niet aan.
De swatches zien er mooi uit. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en je de shimmers vallen ook op, vooral bij de zwarte kleur. De kleuren voelen fijn en romig aan met aanbrengen, maar de kleuren korrelen bijna niet en dat had ik stiekem wel een beetje verwacht. Iets wat ook fijn is, dat je de lichtste kleuren ook goed ziet. Ze vallen namelijk niet weg bij de donkere twee kleuren.
Uiteraard heb ik met alle kleuren een mooie look gemaakt. Aan de achterkant van het palette kan je zien hoe je een look kan maken, maar zelf vind ik het fijn om lekker te experimenteren.
Zoals altijd heb ik ook een full-face foto van mijn look. Eigenlijk was ik een beetje losgeslagen en ben ik spontaan een fotoshoot met mezelf begonnen. Hier volgen een paar foto’s uit de fotoreeks.
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het palette en ook zeker over de kleuren. Ik baal wel dat er bij ons in Nederland geen DM zit, anders had ik mijn eigen helemaal suf lopen shoppen. Wel weet ik dat Manhattan ook in Nederlandse webshops wordt verkocht.
Voor dit palette betaal je € 5,99. Dit versta ik onder een budget merk en je krijgt er ook nog eens iets leuks voor terug. Yes ik ben tevreden.
Wat vind jij van dit palette?

8 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge