19 augustus 2015

Manhattan is een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had, voordat ik in Oostenrijk kwam. Toen ik voor het schap stond en een paar producten ging swatchen, schrok ik van de kwaliteit. Ik twijfelde niet lang en nam een aantal producten mee naar huis. En vandaag vertel ik wat meer over de Manhattan Eyemazing Effect Eyeshadow en de Dip Eyeliner Waterproof.

Er waren zoveel mooie producten van Manhattan, dat ik maar lastig kon kiezen. Uiteindelijk ben ik voor een aantal producten gegaan. Dit palette sprak me aan, vanwege de natuurlijke kleuren. Hier kan je een hele mooie look mee maken. Je had nog verschillende kleurcombinaties, maar ik moest kiezen van mezelf. Dus ben ik gegaan voor Brownie Break een super leuke naam.
Toen ik de kleuren zag, was ik eigenlijk gelijk verkocht. Het zijn vier kleuren, waarmee je een mooie naturel look mee kan maken.
Van dichtbij zien de kleuren er nog mooier uit. Liefde op het eerste gezicht.
Ik wou al best wel lang een bruine eyeliner hebben. Toevallig zag ik dat Manhattan een bruine eyeliner had. Ik was er erg benieuwd naar en ook dit product ging met mij mee naar huis. Het is een vloeibare eyeliner maar het puntje is dik en is geen kwastje. Wat opzich geen probleem is, want daar kan je alsnog een mooie wing van maken.
Swatch time! Op de eerste foto zie je de swatches zonder flits en de tweede met flits. Het pigment is echt heel erg goed, zelfs de lichte kleuren zijn prachtig! Daar ben ik heel erg blij mee. Op de tweede foto zie je de shimmers die erin zitten goed. Bij de eyeliner zijn het best grote shimmers.
Uiteraard heb ik er ook een look mee gemaakt. De bruine kleur heb ik in mijn crease gebruikt, de lichtbruine / rosé kleur op mijn bewegend ooglid. De zilveren kleur aan de buitenkant van mijn ooglid en een beetje in mijn crease. En de lichtste kleur heb ik als highlighter gebruikt. Aan de onderkant van mijn ogen heb ik de donkere kleuren gebruikt.
De eyeliner heb ik ook gebruikt in mijn look, daardoor oogt het wat rustiger. 
En full-face ziet mijn look er zo uit. De lipstick is Retro van MAC en die heb ik gecombineerd met Twig van MAC.
Ik ben heel erg tevreden over deze look en ik weet zeker dat ik deze producten er vaak bij zal pakken.
Het oogschaduw palette kost € 5,99 en de eyeliner rond de € 3,00. Dit valt heel erg mee voor zulke prachtige producten.
Wat vind jij van mijn nieuwe producten?
liefs

6 reacties

  19 augustus 2015

  Wauw, dit zijn prachtige producten! De ooglook die je maakte is ook super mooi 🙂  19 augustus 2015

  Mooi palette is dit zeg en de look heb je weer heel mooi gemaakt!  19 augustus 2015

  mooie oogschaduw! ik kende het merk wel, vroeger werd het in nederland bij trekpleister verkocht. nu helaas niet meer. in duitsland kun je het nog wel kopen:) Groetjes Bertine – http://www.aboutfashion.nl  19 augustus 2015

  oh wow hoe mooi zeg
  hele mooi look ook heb je gemaakt

  liefs
  karlien  19 augustus 2015

  Mooie producten en de look die je er mee gemaakt hebt, vind ik prachtig!  19 augustus 2015

  De producten zien er erg mooi uit. Wat een prachtige look zeg!Laat een reactie achter

CommentLuv badge