1 september 2015


In Oostenrijk heb ik kennis gemaakt met het mooie make-up merk Manhattan. Dit merk is lekker budget en de kwaliteit is ook nog eens goed. Wat wilt een beautyblogger nog meer? Vandaag laat ik mijn drie nieuwe lipsticks van Manhattan zien. 

Ik heb gekozen voor de kleuren Rockin Red, Tasty Tomato & Tender Tulip. Dit waren echt de kleuren waarvan ik dacht, ja die moet ik mee naar huis nemen. De verpakking is zwart en voelt fijn aan in mijn handen. Het merk staat op de verpakking, maar voor de rest is er niets speciaals aan.
En dit zijn ze dan, mijn nieuwe pareltjes. De eerste kleur is Rockin Red, de tweede kleur is Tasty Tomato en de laatste kleur is Tender Tulip. 
De swatches zien er ook heel mooi uit. Het pigment is goed en daar ben ik heel blij mee. Dit zijn romige lipsticks, die er toch een beetje mat uitzien op mijn lippen.
Rockin Red is een mooie rode kleur. In de winkel leek hij een stuk donkerder, maar met het swachen viel het mee. Deze kleur zag ik trouwens als eerste en die ging ook vrijwel direct in mijn winkelmandje.
Op mijn lippen ziet Rockin Red er mooi uit. Hij voelt fijn aan op mijn lippen en brengt ook nog eens fijn aan.
Full-face ziet de kleur er zo uit. Yay, ik ben zo blij met deze kleur!
De volgende kleur is een heerlijke felle kleur, precies de kleuren waar ik van hou. Ik heb het over Tasty Tomato. Dit is zo’n kleur, die ik dagelijks kan dragen. Ik ben sowieso al fan van felle kleurtjes en deze past helemaal bij mij.
Tasty Tomato is een mix tussen rood en roze. Het ene moment lijkt het wel alsof ik een fel roze lipstick op heb met een rode ondertoon. En het andere moment lijkt het alsof ik een rode lipstick op heb met een roze ondertoon. Snap je me nog haha?
Op mijn lipswatch leek het wel een fel roze lipstick, maar hier heeft hij toch wat weg van rood. Alweer een geweldige lipstick!
En dan komen we alweer aan bij de laatste lipstick. Dit is Tender Tulip. Een zacht roze kleur, wat perfect is voor een werkdag.
Soms heb ik geen zin om een felle lipstick op te doen als ik moet gaan werken. Dan is een zacht kleurtje ideaal. Omdat ik niet heel veel nude kleurtjes kan hebben, neig ik sneller naar een roze kleur. Tender Tulip heeft iets speciaals, het is is niet een roze lipstick die je overal ziet.
Sinds ik deze lipstick heb, draag ik hem regelmatig en niet alleen maar naar mijn werk. Tender Tulip kan ik ook goed combineren met een heftige ooglook. Ja ik ben alweer verliefd op deze lipstick. 
En nu komt het mooie, deze lipsticks kosten namelijk maar € 5,95 en dat vind ik niet veel voor wat je ervoor terug krijgt. Deze lipsticks zijn onder andere verkrijgbaar in de DM.
Welke lipstick is jou favoriet?
liefs

6 reacties

  1 september 2015

  Wat een prachtige kleuren! Ik denk dat mijn voorkeur gaat naar het laatste kleurtje.  1 september 2015

  Aaah ik wil ook naar de DM, wat een gave kleuren <3  1 september 2015

  Manhattan is inderdaad wel een mooi make-up merk. Prachtig pigment hebben ze!  1 september 2015

  Wat een geweldige kleuren!  1 september 2015

  Sow, bij de DM in Duitsland loop ik dit merk vaak voorbij. Ik had niet gedacht dat de lipsticks zulke goede pigmentatie zouden hebben. Wat mooi!  4 september 2015

  Wat een toffe kleurtjes zeg!Laat een reactie achter

CommentLuv badge