15 januari 2015

Als ik ergens dol op ben is dat wel op highlighters. Het kan je gezicht net die ene gezonde uitstraling geven. Vandaag review ik de prachtige highlighter van Makeup Revolution genaamd Golden Lights. 

De highlighter zit in een zwart stevig doosje. Wanneer je door de verpakking heen kijkt, zie je het prachtige patroontje van de highlighter. Er zit geen spiegel in, wat ik persoonlijk ook niet vind passen bij de vormgeving van het product. Er zit 7.5 gram product in het doosje, wat natuurlijk onwijs veel is. Zo doe je echt heel lang met het product en hij is zuinig in gebruik. 
Aah kijk nou eens hoe mooi hij is. Ik kan echt uren kijken naar het patroontje, het lijkt net een beetje op het zand vlakbij de zee. Voor de prijs vind ik de vormgeving en het patroontje echt top! 
En nu het allerleukste, swatch time! Ik ben hier echt dik tevreden over. Hij lijkt heel erg de highlighter van NARS namelijk Albatross. Zelf heb ik die niet, maar als ik swatches bekijk, lijken ze sprekend op elkaar alleen is deze veel goedkoper. 
Ik heb hem hier subtiel aangebracht en kijk nou eens hoe mooi hij is.
 
Uiteraard heb ik hier nog een full-face foto. Ik vind het een prachtige highlighter die mijn gezicht een gezonde glans geeft. Hij kost € 3,79 en dat is echt niet veel voor het product. Hij kruimelt niet en brengt heel fijn aan. Ik heb hem zelf besteld op www.makeupmusthaves.nl.
Wat vind jij van deze highlighter?

14 reacties

  15 januari 2015

  Ik ben nu wat meer bezig en dus ook opzoek naar goede highlighters. Deze is inderdaad erg mooi en maakt je look ook af vind ik. Deze gaat op mijn wishlist erg mooi!  15 januari 2015

  Wat is deze mooi zeg! Ik had hem wel gezien in het roze maar die vond ik niet zo. Deze vind ik wel top, hmmmm misschien dan toch een keer wat bestellen?  15 januari 2015

  Heel erg mooi, prachtig! Zelf doe ik nog niet veel met highlighters maar als ik dit zo zie dan moet ik er ook maar eens mee beginnen =)  15 januari 2015

  oh wow wat een mooi resultaat!
  ik ben wel fan

  liefs
  Karlien  15 januari 2015

  Ik vind deze erg mooi! Heb m zelf ook en pak m er vaak bij.  15 januari 2015

  Deze is echt prachtig!  15 januari 2015

  Ik heb hier maar 3 woorden voor: hebben hebben hebben hihi!  15 januari 2015

  Wat een mooie highlighter! Pretty!  15 januari 2015

  Wat een plaatje! geeft echt een prachtige glans. Super!  15 januari 2015

  Oh die is mooi, lijkt goed op Gotta Glow van ELF 🙂  15 januari 2015

  hij is echt heel erg mooi, goede pigmentatie!  15 januari 2015

  Ik vind hem erg mooi 🙂
  X  16 januari 2015

  Wat een prachtige kleur! Ik moest ook gelijk aan Nars denken!  17 januari 2015

  Ik ben er behoorlijk van onder de indruk , hij staat je heel erg mooi…Laat een reactie achter

CommentLuv badge