16 januari 2015

Ik heb echt een enorme zwak voor palettes, ik heb er dan ook een hele boel. Toen ik laatst een Makeup Revolution bestelling plaatste, zag ik dit mooie palette. Na wat gegoogeld te hebben, besloot ik dat deze beauty heel snel in mijn stash moest komen. De kleuren zijn namelijk heel mooi en hebben een mooie pigmentatie. Ben je benieuwd naar het palette en de look die ik ermee heb gemaakt? Lees het artikel dan zeker verder!

Het doosje is zwart en er de letters zijn in het goud geschreven. Ik vind het een mooie vormgeving, niet teveel poespas, gewoon lekker strak. 

Op de achterkant staat deze informatie geschreven.

Wanneer ik het palette openmaakt, zie ik allemaal mooie kleurtjes die ik gelijk wil uitproberen. Ik vind het heel leuk dat het palette namen heeft voor de kleuren, dat is altijd net wat leuker. 

Kijk nou eens wat een mooie kleurtjes dit zijn. Er zitten 18 kleuren in het palette, waarvan er 12 shimmer kleuren zijn en 6 zijn er mat. De rij helemaal onderaan bevatten alleen maar matte kleuren en de bovenste twee rijen zijn shimmer kleuren. 

De kwaliteit van de oogschaduw is echt heel goed. Ze geven geen fall-out, zijn zacht en brengen heel fijn aan. En de pigmentatie is is echt heel erg mooi, je zou zeker niet zeggen dat dit palette minder dan een tientje kost. 

Dit is de bovenste rij en bevat de volgende namen van links naar rechts: Trying To Catch You, Running Is Victory, Sunn Will Be Guiding You, Day Is A Phrophesy, Another Day en Its Time To Run. De namen vind ik heel erg leuk bedacht.

De middelste rij bevat de volgende namen van links naar rechts: World Is Not Meant For You, Hide Behind Me, Dying To Stop You, Break Out From Society, Don’t Have To Hide Away en You Will Be My Boy. Persoonlijk vind ik deze rij het mooiste. Kijk nou eens wat een pigment en hoe intens de kleuren zijn wauw! Ik blijf er maar naar kijken.

En dan de laatste rij die alleen matte kleuren bevat van links naar rechts: Follow Me, Head To The Hills, Run Boy Run, Girl On Fire, You Are Finally Mine en Head Start. Het tweede kleurtje is bijna onzichtbaar op mijn arm, maar in mijn crease komt hij heel mooi over.

Uiteraard heb ik ook een look met het palette gemaakt. Ik heb Run Boy Run in mijn crease gebruikt en in mijn arcadeboog. World is Not Meant For You heb ik gebruikt over mijn gehele ooglid en Its Time To Run heb ik in mijn buitenste ooghoeken gebruikt om diepte in mijn look te brengen. 

Ik kan alleen maar positief zijn over dit prachtige palette. Run Boy Run kost maar € 7,99 en dat is echt geen geld vergeleken met wat je terug krijgt. Nu ik dit palette in mijn bezit heb, kan ik alleen maar dromen over alles van Makeup Revolution. Het merk heeft zoveel mooie producten en voor maar zo weinig geld. Het palette kan je kopen op de site van Makeup Revolution, maar ik bestel het graag op www.makeupmusthaves.nl

Wat vind jij van het palette?
liefs x

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge