23 juni 2015

Al een tijdje had ik mijn zinnen gezet op het Makeup Revolution Beyond Flawless. Samen met nog een aantal andere producten van Makeup Revolution bestelde ik dit palette. Vandaag vertel ik waarom ik zo dol ben op dit palette en laat ik een look zien die ik ermee heb gemaakt.

De verpakking is echt gaaf. Het karton waar het palette in zit, is goud en valt lekker op in je stash. Zulke verpakkingen wil ik gewoon niet weggooien, omdat het zo mooi is.

Het palette zelf is zwart en is moeilijk om te fotograferen. Je ziet er gelijk vingerafdrukken opzitten. Op deze manier krijg ik er een goedkope indruk van. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud!

Zodra ik het palette openmaak, komen er hele mooie kleuren tevoorschijn. Je kunt hier alle kanten mee op. Van een nude look, tot een heftige party look. Het kan allemaal. 

De oogschaduws voelen heel zacht aan en zijn ietsjes poederig. Maar vergeleken met het pigment, maakt dat niet uit. Het pigment is namelijk echt geweldig. Zelfs de lichte kleuren hebben een mooi pigment. Hier hou ik nou van! 

In mijn look heb ik vooral goudtinten gebruikt, gecombineerd met blauw. Zelf vind ik dit een hele mooie combinatie. Zoals je kan zien, pakken de kleuren goed uit op mijn ooglid.

Full-face ziet de look er zo uit. Ik heb mijn ooglook gecombineerd met een mooie nude lipstick. Het is een rustige look geworden, maar door de blauwe kleur is het net wat mooier.

Voor nog geen € 10,00 kun je dit palette bestellen op www.makeupmusthaves.nl. Ik vind dit palette echt een aanrader en ik ga zeker te weten meer van zulke palettes bestellen.

Wat vind jij van dit palette?

15 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge