21 mei 2015

Laatst kwam er wel een heel leuk pakketje binnen. Ik had namelijk wat besteld van Makeup Revolution waaronder deze prachtige lipstick. Hij is roze en de naam van de lipstick past er helemaal bij! 

De lipstick is van I Heart Makeup, wat weer een onderdeel is van Makeup Revolution. Op de site kon ik gewoon niet kiezen, want er zaten zulke leuke kleurtjes bij! 

Het doosje waar de lipstick in zit, is echt geweldig. Er is aandacht aan besteedt en dat vind ik altijd een groot pluspunt.
De huls is fel roze en ziet er geweldig uit. Het viel me op dat hij qua vormgeving op de lipsticks van MAC lijken, die hebben ook een kogelvorm. Al is deze lipstick  wat groter en wat breder.
Als ik de dop eraf haal komt er een felle roze kleur tevoorschijn. Ik heb echt een zwak voor felle kleurtjes en al helemaal als ze roze zijn.
De swatch ziet er goed uit. Normaal gesproken gaat mijn voorkeur uit naar matte lipsticks, maar deze lipstick vind ik heel mooi qua kleur. 
Barbie Is Jealous laat een mooie glans achter op mijn lippen en geeft mij een verzorgd gevoel. 
Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen en ik ben echt verliefd. Wat een plaatje is het en hij is perfect voor de lente en zomer.
En het leuke is hij kost maar € 3,49 een echte budget lipstick. Ik ga zeker nog meer van deze pareltjes bestellen. Ik ben dol op de kleur, de finish en hij blijft ook eens aardig lang zitten. Na mijn lunch moest ik hem wel even bijwerken. Maar voor de prijs maakt dat niet uit.
Wat vind jij van deze lipstick?
liefs

14 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge