8 december 2015

Een palette wat ik al enige tijd wou reviewen is het Makeup Revolution Flawless Ultra Eyeshadows palette. Ik kocht dit mooie palette in Londen en wou er al eerder een review over schrijven. Maar vandaag laat ik hem dan eindelijk aan je zien!

Dit palette wou ik al eerder hebben, alleen kwam het er telkens niet van om hem te bestellen. In Londen zag ik een mega schap vol met make-up van Makeup Revolution. Ik wist al snel een keuze te maken en het Flawless palette ging met mij mee naar huis.
Het doosje heeft een rosé gouden tint, wat een hele mooie kleur is voor wat je kan verwachten. Wanneer het karton weg is zie je het zwarte palette. Niks bijzonders, maar het gaat natuurlijk om de binnenkant. 
En dit zijn ze dan mijn mooie pareltjes. Vooral de onderste twee rijen zien er geweldig uit. Ik ga sowieso hier hele mooi looks mee maken. Zoals je kunt zien zitten er matte oogschaduws tussen, maar ook kleuren met een shimmer erin. Je kunt met dit palette een nude look maken, maar je kan ook een wat heftigere look maken. Dit palette bevat eigenlijk alle kleuren die je nodig hebt om een look te maken. 
Ik heb een paar swatches gemaakt van de kleuren die mij vooral aanspreken. Ik heb de swatches met flits en zonder flits gemaakt.
Op deze foto zie je gelijk al dat ik hem met flits heb gemaakt. De shimmers springen van mijn scherm af en het pigment ziet er ontzettend goed uit. 
Deze foto is zonder flits gemaakt en je ziet gewoon hoe mooi de swatches zijn. De twee linkse kleuren zijn prachtige highlighters en de meest rechtse kleur ziet er ontzettend gaaf uit. 
Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met dit palette. Ik heb groen en goud gecombineerd met elkaar en het effect ziet er zo uit. 
Zoals ik net al zei kan je verschillende looks maken met dit palette en ik kan ook niet wachten om wat dingen te proberen. 
Ja ik ben dik tevreden over het Flawless palette van Makeup Revolution. Ik heb er ongeveer € 7,00 voor betaald maar als je in Nederland gaat bestellen kan je op www.makeupmusthaves.nl bestellen en daar kost het palette rond de € 10,00. Wat mij betreft is dit een dikke aanrader!
Wat vind jij van dit palette?

9 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge