19 september 2014

Een tijdje geleden zag ik op de blog van Mariëlle een lipbase van MAC. Ik was er gelijk heel benieuwd naar en besloot hem ook te bestellen. Dit is serieus de beste beslissing ooit, want al mijn lastige lipsticks kan ik nu weer op een fijne manier dragen. Oké je betaald er wat voor, maar wat je terug krijgt is het je geld echt waard.
Benieuwd wat deze lip primer nou doet? Lees dan snel verder.

De verpakking heeft kleine glittertjes hoe leuk! Er zit 1,7 gram aan product in.

 
Wanneer ik de stick uit de verpakking haal, is het een langwerpige stick die elegant oogt. De sluiting sluit makkelijk en voelt fijn aan in de hand. Persoonlijk vind ik de verpakkingen van MAC altijd wel elegant en mooi strak.
Als ik de dop eraf haal, zie ik dat de inhoud wit is. Ik was eigenlijk al heel erg benieuwd wat hij voor mijn lippen en lipstick doet.
Oké, niet de meest charmante lip foto ever, maar goed het gaat om het idee. Ik heb hier enkel de primer op, niks anders.
Ik heb een paar moeilijke lipsticks en had het effect eerst getest met een andere lipstick. Helaas zag je daar het effect niet zo goed. Toen bedacht ik me dat ik van de Hema, nog een rode lipstick heb, die echt met moeite op mijn lippen gaat. Gelijk test materiaal dus. Hier zie je de lipstick zonder primer. Hij trekt in mijn lijntjes en gaat stroef op mijn lippen. Ook voelt hij niet echt fijn aan.
Hier heb ik dezelfde lipstick op, alleen nu met de primer eronder. Zie je het verschil gelijk? Hij ziet er netjes uit op mijn lippen en heeft zelfs een glansje. Je ziet nu wat het effect van de lip primer heeft op mijn lipstick. Van een stroeve lipstick, veranderd hij naar een lipstick die makkelijk op te smeren is, en prettig aanvoelt op mijn lippen. Ook blijft hij nog langer zitten dan normaal en dat allemaal door de primer. De lipstick blijft trouwens niet zo glanzend, nee hij droogt matt op, tenminste deze lipstick omdat het al een matte lipstick was.
Ik ben onwijs tevreden over deze lip primer van MAC, hij doet zijn werk echt. Met moeilijke moeilijke lipsticks ga ik nu voortaan deze primer gebruiken. Maar ik gebruik hem ook bij lipsticks die geen primer nodig hebben. Dan gebruik ik de primer voor het effect, en om het feit dat hij langer blijf zitten. Ik heb € 17,50 voor deze primer betaald en dat is hij dubbel en dwars waard!
Zou jij hem ook willen kopen? 
liefs x

15 reacties

  19 september 2014

  Wat een groot verschil, wauw!  19 september 2014

  Ik had nog nooit van een primer voor je lippen gehoord, maar je ziet echt behoorlijk verschil!  19 september 2014

  Wat een verschil! Wauw!  19 september 2014

  Wow wat een verschil!


  19 september 2014

  wauw inderdaad een heel mooi lipproduct!

  Xx julia
  Creativenails4fun  19 september 2014

  Wat een groot verschil zeg!  19 september 2014

  Wat een verschil!
  x  19 september 2014

  Ik zie alleen nu dat het matte effect wel weg valt, zelf heb ik daar geen last van als ik de lipbase gebruik. Misschien eerst even de lipbase op je lippen in laten trekken tot hij plakkerig voelt. Het is een heel fijn product!  19 september 2014

  Je ziet het verschil echt goed! Ik heb weleens de kisskiss liplift van guerlain gebruikt die geeft dit effect ook. Deze zou ik ook weleens willen proberen  19 september 2014

  wow je lippen zien er een pak beter uit met die primer erop
  heel mooi effect, wat een verschil!

  Liefs
  KArlien  19 september 2014

  Van zo'n lipprimer had ik nog nooit gehoord! Wat een mooi resultaat geeft dit zeg!  19 september 2014

  ziet er goed uit, wat een verschil zeg.! ♥  19 september 2014

  Hihi wat leuk dat je hem kocht naar aanleiding van mijn artikel 🙂 I told you, hij is ge-wel-dig 😀  19 september 2014

  Wauw, super mooi resultaat <3  20 september 2014

  Het lijkt me wel fijn om zoiets in huis te hebben, maar ik ben het niet van plan te kopen. Zo vaak draag ik lippenstift ook weer niet en het blijft zonder primer ook heel goed zitten. xxxLaat een reactie achter

CommentLuv badge