19 december 2014

Toen ik begin van de maand weer eens een uitje had naar de Douglas, heb ik weer eens wat van MAC  gekocht. Ik had gelukkig twee bonnen bij me, dus ik mocht me een heel klein beetje uitleven. Wat al een tijdje op mijn wishlist stond, was een Paint Pot van MAC. Je hebt verschillende kleuren, maar ik wou graag een matte kleur. Ik heb daarom gekozen voor Soft Ochre en vandaag vertel ik alles over dit top product! 

Zoals ik net al zei heb ik voor de kleur Soft Ochre gekozen, omdat het een neutrale kleur is wat ik fijn vind als een basis.
Soft Ochre zit in een klein glazen potje, en je doet er vrij lang mee omdat je maar weinig nodig hebt.
Het nadeel van deze Paint Pot van MAC is dat het in een potje zit. Je kan het dus met je vingers aanbrengen of gewoon met een kwastje. Met mijn vingers vind ik het persoonlijk fijner werken.
Als je een gele ondertoon hebt past deze kleur perfect bij je huid. Bij mij is het een beetje raar, want ik heb een gele en een ietwat rozige ondertoon. Ik kan dus beide kleuren hebben.
De swatch ziet er goed uit en heeft een mat effect. De textuur van de Paint Pot is erg zacht en fijn om aan te brengen. 
Links heb ik een oogschaduw aangebracht zonder basis. Rechts zie je de swatch van Soft Ochre. 
Hier zie je nogmaals links de oogschaduw zonder basis. Maar aan de rechterkant heb ik dezelfde oogschaduw aangebracht over de Paint Pot. De kleur is gelijk een heel stuk intenser. Wat me ook opviel toen ik beide swatches eraf ging halen, is dat het met de Paint Pot een stukje lastiger ging. Wat natuurlijk beter is, want dan blijft hij een stuk langer zitten. 
Ik gebruik hem nu dagelijks onder mijn oogschaduw en ik vind het echt een top product. Mijn oogschaduw blijft lang zitten, zelfs na een dag werken ziet het er allemaal nog goed uit. Je betaalt hier wel € 19,50 voor en er zit vijf gram aan product in. Maar dat is het geld helemaal waard, want je doet er best lang mee. 
Heb jij al een Paint Pot van MAC?
liefs x

15 reacties

  19 december 2014

  Wauw, je ziet echt een verschil! Mooi 🙂  19 december 2014

  Nee heb ik niet maar wauw wat kleurt het mooi! =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789  19 december 2014

  Ik heb nog geen enkele Paint Pot van MAC, maar ik kreeg er een tijdje terug wel één aangebracht door een mua en sindsdien wil ik er wel één gaan aanschaffen nog hihi! 🙂  19 december 2014

  Lijkt mij echt een super product, deze staat uiteraard op mijn wishlist <3  19 december 2014

  ziet er heel erg goed uit!  19 december 2014

  Dit product lijkt me echt fijn ! Je ziet echt het verschil !!  19 december 2014

  Dit ziet er wel heel erg goed, wat een verschil zeg!  19 december 2014

  Ik heb sinds kort painterly, fijn spul!  19 december 2014

  oh idd heel wat intenser
  lijkt mij een super product

  liefs
  Karlien  19 december 2014

  ziet er goed uit ik heb painterly die is een stuk lichter naar mijn huidskleur! liefs  19 december 2014

  Ziet er erg goed uit!
  X  21 december 2014

  Ik heb nog nooit een paint pot uitgetest, maar dit ziet er echt wel een aanrader uit!  21 december 2014

  Wat fijn dat je een aantal cadeaubonnen had. Dat shopt toch nét even iets fijner, haha! Ik heb sowieso nog weinig producten van MAC. Ehh, welgeteld één nagellakje 😉 Over de paint pots heb ik al veel positieve verhalen gelezen. Fijn dat je er zo happy mee bent! Veel plezier ermee.  22 december 2014

  Iets kopen van bonnen is altijd zo fijn! Ik wil dit product ook heel graag kopen, maar niet alles in een keer, haha.  22 december 2014

  wat een prachtig product ♥Laat een reactie achter

CommentLuv badge