12 februari 2015

Ik ben dol op glimmende dingen en toen ik Soft & Gentle voorbij zag komen bij verschillende blogs, wist ik zeker die moet ik hebben. Uiteindelijk heeft dit pareltje meer dan een half jaar op mijn wishlist gestaan, maar nu is het dan zover ik heb hem gekocht.

De verpakking waar Soft & Gentle is zwart en is van karton. Prima verpakking, niks mis mee.
Op de achterkant kan je de ingrediënten vinden.
Ik vind de nieuwe verpakking persoonlijk best mooi. Het oogt heel clean. Ook sluit hij heel gemakkelijk door het magneetje wat erin zit. Hij zou dus niet zomaar open kunnen gaan, als je hem meeneemt in je tas. 
Soft & Gentle is een highlighter en geeft een licht bronzend effect. Ook heeft hij wel wat weg van parelmoer. Het is in ieder geval een prachtig product.
Wat ik echt fijn vind aan de producen van MAC is die geweldige pigmentatie. De glans en de kleur het is gewoon perfect. Het is wel oppassen met aanbrengen, want het kan al snel te veel worden. 
Swatch time! Ik ben weer eens super blij met het pigment, het is te heftig maar gewoon mooi en subtiel, love it! De glans zie je er overig echt wel in terug, maar daar hou ik juist van, als het maar niet te heftig word.
Wanneer ik hem aanbreng oogt hij subtiel en geeft mij net die extra glans om er fris uit te zien.
Full-face zie je hoe mooi hij eigenlijk wel niet is. Ik zie er veel frisser en gezonder uit.
Highlighter en skinfinishes kunnen je gezicht een gezonde en mooie gloed geven. Bij elke vrouw zal dit product heel mooi staan, ik weet het zeker!
Er zit 10 gram aan product in, wat best veel is en Soft & Gentle kost € 29,50. Het is veel geld, maar als je hem eenmaal hebt ben je dolgelukkig. Het is een investering, maar je krijgt er heel wat moois voor terug en je doet er ook nog eens lang mee. Je kan Soft & Gentle kopen bij de MAC store en bij de Douglas waar ze MAC verkopen.
Wat vind jij van dit pareltje?
liefs 

16 reacties

  12 februari 2015

  Hij is echt prachtig ja <3  12 februari 2015

  Ah deze heb ik ook en hij is ZO fijn! <3  12 februari 2015

  Ik zit al zo lang te twijfelen om deze aan te schaffen, hij is gewoon zo enorm mooi! Ik ben alleen bang dat het een iets te warme tint is voor mijn huid.  12 februari 2015

  Hij ziet er inderdaad heel mooi uit!  12 februari 2015

  Wauw wat een prachtig product!  12 februari 2015

  Hij staat je zo mooi. Ik heb hem ook, maar nog in de oude verpakking. Ik ga eens bij MAC vragen hoe dat zit, want ik krijg echt de indruk dat de kleur van de poeder iets anders is nu. Mijne is was meer goud. Valt mij steeds op in reviews waarbij men de poeder in de nieuwe verpakking laat zien. Mmmm…  12 februari 2015

  Wauw, wat is 'ie mooi!  12 februari 2015

  Wauwie, dit is inderdaad een pareltje! Ik vind hem echt super mooi <3  12 februari 2015

  Dit ziet er zo mooi uit!  12 februari 2015

  oh wow ik vind hem je echt heel mooi staan!

  liefs
  Karlien  12 februari 2015

  Hij is zo mooi! <3 Ben zelf ook superblij dat ik hem heb! Dacht stiekem dat hij een beetje overhyped zou zijn, maar nu ik hem eenmaal heb denk ik daar heel anders over!  12 februari 2015

  Hij is prachtig! Ik ga m zeker ook nog aanschaffen! X  12 februari 2015

  Prachtige highlighter <3
  X  13 februari 2015

  Ook deze is weer prachtig!  13 februari 2015

  super mooi!
  Staat je heel goed 🙂

  xx  16 februari 2015

  Oh wauw, wat ziet deze er toch mooi uit! 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge