1 mei 2015

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je hoe groot mijn liefde voor MAC is. Ik heb inmiddels een mooie collectie opgebouwd en de Mineralize Blush Dainty, kon natuurlijk niet ontbreken in mijn stash. Deze prachtige blush stond al een tijdje op mijn wishlist en nu heb ik hem eindelijk aangeschaft. 

De mineralize blushes van MAC zijn gebakken, waardoor ze een luchtige en lichte formule hebben. Dainty is al jaren heel populair onder bloggers en ik geef ze groot gelijk.
De verpakking van deze blush is net zoals de andere producten van MAC heel mooi. Het geeft een chique uitstraling.
Dainty is een mooie perzikkleurige blush met hele kleine glittertjes. Op de foto zal je deze glitters niet zo snel spotten, maar in daglicht zie je er wel een vleugje van terug.
De swatch ziet er natuurlijk uit. Het is een blush die niet te opvallend is, maar full face zie je hem toch mooi zitten. Het is een mooie blush die perfect is voor een overdag.
Je ziet hier de blush niet zo goed zitten, hij heeft een heel natuurlijk effect. Dat vind ik juist mooi aan Dainty. 
Hier zie je Dainty beter zitten. Ik ben dol op deze blush, omdat hij zo natuurlijk is. Overdag is dit de perfecte blush.
Ja ik snap de hype rondom Dainty heel goed. De blush heeft een fijne textuur en is makkelijk op te bouwen. Dainty kost € 24,50 en is absoluut zijn geld waard.
Wat is jouw favoriete blush van MAC?
liefs17 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge