11 december 2014

Dat ik dol ben op lipsticks weten jullie allang! Vandaag laat ik weer een nieuw pareltje zien. Dit is een lipstick die ik dolgraag overdag draag en hij lijkt best wel op de Kylie Jenner lipstick. Ik was namelijk bij de Douglas in Utrecht en vroeg de MUA om een lipstick die wat wegheeft van de Kylie Jenner lipstick. Ze draaide zich om en pakte gelijk Twig voor mij. Toevallig stond deze lipstick ook al hoog op mijn lijstje. Ik twijfelde geen moment om dit pareltje mee naar huis te nemen. 

De lipsticks van MAC zitten in het standaard zwarte doosje. Je kan hierop lezen hoeveel gram aan product erin zit, wat voor soort lipstick het is en hoe hij heet. Ik heb een lipstick gekozen met een satin finish. Hij glijdt heerlijk over je lippen en blijft ook nog eens lang zitten.
Eigenlijk wou ik voor het lippencil Soar gaan. Maar op het moment dat ik in de winkel stond, kwam ik erachter dat ik mijn lijstje was vergeten (iets met blond zijn). Twig stond ook op mijn lijstje en dat had ik nog wel onthouden gelukkig. 
Kijk nou wat een plaatje het is. Deze lipstick heeft wat weg van Brave, alleen is deze lipstick ietsjes donkerder en wat intenser. Hij lijkt heel erg op de Kylie Jenner lipstick. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee, want daar ging ik voor.
Over de swatch ben ik zeer te spreken. Ik vind het een heel mooi kleurtje om te zien. Het pigment is top, zoals altijd bij de MAC lipsticks.
De kleur vind ik er op mijn lippen heel mooi uitzien. Het is ten eerste een kleurtje dat je overdag lekker kan dragen. Ten tweede het is een lipstick die op die van Kylie Jenner lijkt. 
Full-face ziet de kleur er zo uit bij mij. Ja ik ben dol op dit kleurtje en ik ga hem vaak dragen. De lipstick kost € 19,00 en je kan hem online bestellen bij de Douglas en bij de MAC store. Of je kan hem in de geselecteerde Douglas winkels kopen of in de MAC store in Amsterdam.
Wat vind jij van deze lipstick?
liefs x

 

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge