1 februari 2014

cccAfgelopen woensdag ben ik met Rachel naar Utrecht geweest, en we konden het gewoon niet laten om even langs de Douglas te gaan. Ik ben gek op lipsticks, en sinds ik mijn eerste lipstick van M.A.C. heb gekocht is er een nieuwe verslaving geboren. 
Nu ben ik dus gevallen voor de lipstick Please me. Het is zo’n mooie zachtroze kleur, ik ben er helemaal verliefd op. Daarom wil ik hem graag aan jullie laten zien.
Kijken jullie mee?

Ik vind de verpakking van deze lipsticks altijd zo leuk, lijkt een beetje op een kogel. En hij voelt al heel luxe aan als je hem beet hebt.
Ik heb deze keer gekozen voor Please me. Ik zat heel erg te twijfelen tussen een donkere paarsachtige lipstick of deze. Ik heb hiervoor ook al een donkere gekocht, dus wou nu voor een lichte lipstick gaan. Ik ben sinds kort ook helemaal in de ban van roze lipsticks, en het kleurtje vind ik me ook mooi staan.
Het is een lichtroze kleur, die heel natuurlijk op je lippen valt. Ik heb van een aantal mensen gehoord dat je lippen ervan uitdrogen, ik heb hem heel de dag opgehad, en ik heb nergens last van gelukkig. Ik ben gewoon dol op matterende lipsticks, die blijven tenminste lang zitten. Maar mijn volgende lipstick van mac mag ook een andere formule hebben, want een keer wat anders is ook leuk.
Uiteraard heb ik ook swatches gemaakt van de keur.
Hieronder zie je hoe de kleur op mijn lippen valt. Echt een prachtige natuurlijke kleur, ben er ook zo blij mee!

Wat vind jij van deze prachtige kleur? En wat is jouw favoriete lipstick?
liefs 

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge