15 augustus 2014

Vanmiddag ben ik op kraamvisite geweest bij mijn lieve achternichtje. Ogh wat een droppie is het ook. Echt zo onwijs klein en zo schattig. Ben er helemaal verliefd op. Verder ben ik nog naar Gouda geweest en heb ik daar geluncht met mijn moeder en zusje. Plus heb nog wat van de nieuwe Catrice collectie kunnen scoren, jeej me happy. 
Een tijdje terug heb ik weer een prachtige lipstick van MAC weten te scoren. Het is een oranje lipstick en ik ben er zo ontzettend blij mee. Benieuwd hoe hij op mijn lippen staat? Lees dan snel verder.

Morange is een knaloranje lipstick, die echt van je lippen afspat. Zelf heb ik ook nog So Chaud en Lady Danger. Morange is de lichtste van de drie, daarna komt So Chaud en als laatste Lady Danger. Het zijn ook drie kleuren die dicht bij elkaar komen, maar toch heb ik ze alle drie haha. 

Zoals je wel kan zien is het echt een oranje kleur. Het is trouwens een amplified finish, hij is dus romiger dan een cremesheen of een matte lipstick. 

Ik ben één keer over mijn arm heen gegaan met de lipstick. Het pigment is gewoon onwijs goed. En de kleur ziet er lekker fel en mooi uit.

De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen, ik glij er dan ook goed overheen. Doordat hij romig is zou je denken dat de kleur er snel vanaf zou gaan, maar hij blijft zeker 3 tot 4 uur goed zitten. Na een hapje en een drankje moet je hem wel even bijwerken.
Full-face ziet deze beauty er zo uit op mijn lippen, wat een plaatje is het toch!

Kusje voor mijn nieuwe liefde <3
De lipstick kost € 18,50 en je kan hem kopen bij een Douglas met een MAC afdeling, of bij de MAC store zelf. Ook kan je online bestellen 🙂 
Wat vind jij van deze kleur? Zou je hem zelf ook dragen, of ga je liever voor een nude kleurtje?
liefs x

28 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge