7 mei 2015

Toen ik in Antwerpen was, moest en zou ik langs de MAC store gaan. Vergeleken met Amsterdam is de MAC store in Antwerpen best wel groot. Ik had twee lipsticks op mijn lijstje staan en ik heb ze ook allebei gekocht. Inclusief bijbehorende lip pencils. Vandaag laat ik de lipstick Faux en lip pencil Soar zien. 

Faux is een lipstick die Kylie Jenner heel vaak draagt. Daarom is hij ook zo bekend geworden en dat snap ik heel goed. Faux is namelijk een hele mooie lipstick. In de MAC pro store werd mij de lippotlood Soar aangeraden. Het leuke is dat ik Soar ook kan combineren met een paar andere lipsticks die ik heb. 
Faux is een Satin lipstick. Persoonlijk vind ik dat een mooie finish.
De lipstick heeft een beigeachtige kleur, die ook wat weg heeft van roze. Het is in ieder geval een hele mooie koele kleur.
Soar heeft veel weg van Faux. Daarom vond ik dit ook zo’n mooie match. De lip pencils van MAC vind ik altijd heel fijn in gebruik. 
Hier zie je de swatch. Links is Soar en rechts is Faux. Zie je hoe dicht de kleuren bij elkaar liggen? Soar is een tintje donkerder, maar dat vind ik niet erg. Zoals altijd ben ik zeer te spreken over het pigment. 
Op deze foto draag ik alleen Faux, verder draag ik niets. Zo vind ik het ook een hele mooie kleur om te dragen. Voor mij is dit een mooie nude kleur met een koele ondertoon.
Hier draag ik alleen Soar. Je zou een lippotlood van MAC ook zo kunnen dragen, maar persoonlijk vind ik hem daar iets te stroef voor. De kleur vind ik wel heel mooi.
En hier draag ik Faux in combinatie met Soar. Ik vind dit effect persoonlijk het mooiste staan.
Faux is een hele mooie kleur, maar vanwege zijn populariteit moeilijk verkrijgbaar. Faux kost € 19,00 en Soar kost € 15,00. Je kan deze twee producten kopen bij een MAC counter in de Douglas, online en in de MAC pro store zelf.
Heb jij Faux al in je bezit?
liefs

16 reacties

  7 mei 2015

  Staat je prachtig!  7 mei 2015

  Wauw, wat een super mooie kleur! Het staat je echt geweldig!
  Liefs Iep  7 mei 2015

  Wauw, staat je heel mooi!  8 mei 2015

  Waaaauw, wat een prachtige combinatie! Staat je zo goed 🙂  8 mei 2015

  Mooie producten! Afzonderlijk van elkaar zijn ze heel mooi, maar in combinatie met elkaar staan ze je ook echt geweldig!  8 mei 2015

  Oh wauw ze zijn beide echt prachtig!<3  8 mei 2015

  Faux heb ik zelf ook, en ik vind 'm erg fijn! Soar wil ik al een tijdje, maar jammer genoeg is 'ie steeds uitverkocht. Ik hoop dat ik 'm nog kan vinden, want hij is echt heel mooi!  8 mei 2015

  wat een mooie combi !!  8 mei 2015

  Deze MAC Faux staat ook nog hoog op mijn wishlist. Staat je mooi en de lipliner past perfect.  8 mei 2015

  Wat een prachtige kleur zeg! Ik zou Faux ook nog wel graag willen, hij is zo mooi! Hij staat jou ook erg mooi 🙂  8 mei 2015

  Oehh Faux is echt mijn favoriet ^^
  Binnenkort geef ik er een winactie mee zo blij ben ik ermee!
  De combinatie is echt prachtig en denk wel dat ik nog soar ga kopen  8 mei 2015

  Natuurlijk moest jij dit ook kopen hihi, mooie combi!  10 mei 2015

  Wauw de combinatie is echt prachtig!! Heel erg mooi.  10 mei 2015

  wauw, hij staat je echt prachtig ♥ ik vind faux een erg mooie kleur xx liefs  10 mei 2015

  erg mooi ! handige review meid  12 mei 2015

  Zoals altijd staat het jou weer prachtig!
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge