19 januari 2016

Als ik ergens dol op ben qua make-up, dan is het wel lipsticks. Ik hou ervan en ik draag het bijna elke dag. Je zal mij dan ook bijna niet spotten zonder lipstick. Het is daarom ook niet gek dat ik een lade vol lipsticks in mijn bezit heb. Van MAC heb ik er momenteel 23 en daar is onlangs MAC Chili bijgekomen. Een pareltje waarvan ik niet begrijp dat ik hem niet eerder gekocht heb. 

De verpakking van MAC is zoals we gewend zijn. Zwart, de naam staat erop en voor de rest niet zo bijzonder. 

Chili is een matte lipstick en ik dacht dat hij heel stroef zou aanbrengen. Ik heb namelijk meerdere matte lipsticks van MAC en de één brengt stroever aan dan de ander. 
De kleur is een beetje tussen rood en oranje in. Het is een baksteen kleur en ik vind het echt een pareltje om te zien. 
De swatch ziet er onwijs mooi uit! Chili is een kleur waar ik al een lange tijd naar op zoek was en eindelijk heb ik hem gevonden! Hij brengt fijn aan, mat maar totaal niet stroef. 
Ook op mijn lippen brengt hij fijn aan Yassss! Oef wat vind ik dit toch een mooie kleur zeg!
Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen. 
Ja je kan wel zeggen dat ik helemaal blij ben met mijn nieuwe lipstick. Chili is een baksteen rode kleur die zeker wel 3 a 4 uur mooi op je lippen blijft zitten. Hij overleeft ook een hapje en een drankje, maar na een grote maaltijd zou ik hem toch even bijwerken. Hij kost € 19,50 en is te koop bij de MAC store, online, bij de Douglas online en bij een MAC counter in de Douglas.
Wat vind jij van dit kleurtje?

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge