3 juli 2014

Gisteren ben ik gezellig met mijn moeder een daagje op stap geweest. We hebben heel veel leuke dingen gekocht waar ik onwijs blij mee ben. Shoplog volgt heeeel snel haha. Wel ben ik mijn OV kwijt, ik heb er heel de avond naar gezocht maar helaas niet gevonden. Dus hier baal ik heel erg van. Vooral omdat ik mijn studentenov moet stopzetten. Waahh hopelijk krijg ik hem nog gevonden. Vandaar dat ik niet actief was op bloglovin, sorry girls!
Een paar weken geleden ging ik met mezelf een daagje naar Utrecht. Daar kwam ik een prachtige lipstick tegen, jawel van mijn geliefde merk MAC. Ik ben dol op de lipsticks van MAC en mijn collectie is dan ook aardig gegroeid. De lipstick die ik heb gekocht is Chatterbox en daar ga ik vandaag wat over vertellen. Kijk je mee?

Als ik alleen al naar de kleur kijk, word ik al spontaan verliefd. Dit is echt een mooie zachte roze kleur. I like it!

De huls is zoals de standaard hulzen van MAC. Zwart en nog steeds vind ik hem op een kogeltje lijken. 
Ik heb voor de kleur Chatterbox gekozen. De finish van deze lipstick is Amplified. Ik had nog geen lipstick met deze finish in mijn stash zitten, dus dit leek mij het perfecte moment om het te testen. 
Wanneer ik de lipstick swatch op mijn arm lijkt hij een beetje op mijn MAC lipstick Crosswires. Ik zie wel gelijk dat het een prachtige lipstick is.
 
Op mijn lippen lijkt hij helemaaaal niet op mijn swatch op mijn arm. De kleur komt heel goed over als de kleur in de huls. Ik merk wel dat het geen matte finish is, maar best wel romig. Het enige nadeel vind ik wel dat hij soort van gaat verschuiven wanneer je hem al een tijdje op heb. Niet zoals bij de andere lipsticks die ik van MAC heb.
Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen. Ondanks dat hij een beetje gaat verschuiven, mag dat de pret niet drukken dat het wederom weer een geweldige lipstick is. Sowieso ben ik heel erg gek op de lipsticks van MAC. Ze blijven lang zitten, zijn goed gepigmenteerd en ze ruiken heerlijk. 
Deze lipstick heb ik bij de Douglas gekocht in Utrecht voor € 18,50. Misschien een beetje veel geld voor een lipstick, maar wat je ervoor terug krijgt maakt het helemaal goed. Wat vind jij van deze lipstick?
liefs x

29 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge