28 november 2014

Mijn liefde voor MAC is groot. Zoals de meeste van jullie weten heb ik er aardig wat lipsticks van en heb ik nu ook een nieuwe eyeshadow in mijn collectie toegevoegd. Ik heb nu vijf eyeshadows van MAC en elke keer verbaasd het me weer hoe prachtig de kleuren zijn, het pigment, hoe intens ze zijn. Eigenlijk wil ik alles wel hebben haha. Vandaag een artikel over mijn nieuwste aanwinst Coppering.

Zoals de meeste producten van MAC word ook Coppering in een kartonnen doosje verpakt. Er zit 1,3 gram aan product in en het doosje is best klein. Toch doe je er best lang mee omdat hij best zuinig is in verbruik. 
Wanneer ik hem open maakt zie ik gelijk al wat voor mooie kleur het is. Het is echt een kleurtje voor zowel in de herfst als in de winter. Maar je kan hem natuurlijk gebruiken wanneer jij dat wilt. 
Van dichtbij ziet de kleur er zo uit. Je ziet gelijk al die kleine glinsters erin zitten. Ik ben dol op zulke oogschaduws en de kleur ziet er heel mooi uit.
De swatch, ziet er gewoon heel goed uit. Het pigment is top ,de kleur mooi en kan ik het beste omschrijven als bruin-oranje. Het is in ieder geval een aparte kleur, die heel warm overkomt op je oogleden.
Ik heb er natuurlijk een look meegemaakt. Hier zie je goed wat ik bedoel met dat hij warm overkomt op je oogleden. Ik heb de kleur gecombineerd met een mooie bruine kleur. Gewoon lekker simpel, maar dat lijkt het niet als je het zo ziet. 
Full-face ziet de look er zo uit. Coppering kost € 17,50 en je kan hem kopen bij geselecteerde Douglas filialen, Bijenkorf en bij de MAC Pro Store. 
Wat vind jij van dit kleurtje?
liefs x

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge