20 februari 2015

De valentijn collectie van Lush ziet er geweldig uit. Het liefste wou ik alles mee naar huis nemen, maar ik moest een keuze maken. Toen ik de Unicorn Horn Bubble Bar zag, ging mijn hartje er spontaan sneller van kloppen. Maar is het product ook echt wat ik ervan had verwacht? In het artikel kom je dat snel genoeg te weten.

De Lush Unicorn Horn Bubble Bar ziet er geweldig uit. De kleurtjes, de sterretjes en de vorm , ik word er helemaal blij van. 
De bubble bar bevat lavendel en neroli olie. Beiden ingrediënten hebben een ontspannend effect op je. Het product zorgt voor glitters en heerlijk veel bubbels in bad. 
Samen met de verkoopster in de Lush winkel, gingen we de mooiste Unicorn Horn uitzoeken. Dit was de enigste die er nog mooi uitzag. Helaas zijn er al wat sterretjes af gegaan, maar dat mag de pret niet drukken. 
Wanneer ik een bubble bar gebruik, breek ik hem altijd in twee of drie stukjes, zodat ik er nog langer plezier van kan hebben. Deze bubble bar heb ik in twee stukjes gebroken.
Eenmaal in bad zag ik al heel snel bubbels en het bad werd een beetje lichtroze. Op de foto ziet mijn bad er een stuk donkerder uit na een tijd. Hartstikke leuk natuurlijk, maar door de kleurtjes had ik er veel meer van verwacht. Ik dacht dat het bad allerlei kleurtjes zou krijgen met heel veel glitters. Alsnog vind ik het een heerlijk product en het werkte echt ontspannend. 
Wanneer je lekker wilt ontspannen in bad is de Unicorn Horn een echte aanrader. Als je een bad wilt met heel veel kleuren, zou ik hem skippen. De bubble bar kost € 5,25 en is tijdelijk te koop bij de Lush. 
Heb jij de Unicorn Horn van Lush al in je bezit?

17 reacties

  20 februari 2015

  Deze ziet er enorm leuk en mooi uit! Alleen jammer dat je bad er niet kleurrijk van wordt.  20 februari 2015

  Wat een snoepje om te zien! Bijna zonde om in bad te gooien. Maar je krijgt er natuurlijk wel een heerlijk geurend bad voor terug <3  20 februari 2015

  Ziet er echt zo leuk en lief uit! lijkt me heerlijk.  20 februari 2015

  Ik zat gisteren ook met deze leukerd in bad en moet zeggen dat ik dus precies dezelfde verwachting had. Iets meer hysterische glitters en kleuren. Ach, mijn huidje was wel heel zacht!  20 februari 2015

  wauw hij ziet er super leuk uit! liefs  20 februari 2015

  Hij ziet er echt alleen al ontzettend schattig uit! Wat een pareltje. Ik heb helaas geen bad meer maar anders zou ik hem zeker uitproberen  20 februari 2015

  Wat ziet deze er leuk uit zeg! Helaas heb ik geen bad deze lijkt me heerlijk.  20 februari 2015

  Ziet er heerlijk uit, zelf hou ik wel van iets meer schuim  20 februari 2015

  Hij ziet er alleen al te leuk uit !  20 februari 2015

  Jammer genoeg heb ik geen bad, anders had ik hem gekocht!  20 februari 2015

  iets minder kleurrijk in bad maar de geur lijkt mij wel wa

  liefs
  Karlien  21 februari 2015

  soo darn cute! ga hem misschien ook nog halen  21 februari 2015

  Ik vind hem er zo gaaf uitzien!! Bijna zonde om te gebruiken! xx  21 februari 2015

  ik wil deze echt hebben!

  xx  21 februari 2015

  Ziet er echt lekker uit!  22 februari 2015

  Ik vind hem geweldig 🙂 ik vind het jammer dat ik er niet meteen een hele hoop van kocht haha  22 februari 2015

  deze lijkt me zo lekker.! ♥Laat een reactie achter

CommentLuv badge