20 oktober 2015

Als het om bad producten gaat, dan ben ik helemaal fan van Lush. Zodra je de winkel binnenkomt, ruik je die heerlijke lucht al. In de winkel staan allerlei leuke items, die lekker ruiken maar er ook nog eens leuk uitzien. Vandaar dat ik altijd wat mee moeten nemen. En deze keer heb ik Peeping Santa meegenomen. Hij lijkt op een koekje met een zachte vulling ertussen, maar boven alles ziet hij er gewoon super cute uit. 

Ik ben zo verliefd op Peeping Santa en dat is ook niet zo heel gek. Zoals ik net al zei vind ik het op een koekje lijken met vulling erin. Alleen heeft Peeping Santa oogjes en hartjes. 
De geur is al gelijk duidelijk, hij ruikt namelijk heerlijk naar aardbei, maar er zitten nog meer ingrediënten in verwerkt. Er zit biologische Fair Trad, cacaoboter en zachte sheaboter in uit Ghana. En het allerleukste hij is lekker rood. Hij ruikt naar aardbei en geranium. De combinatie van die twee geuren is heerlijk. 
Naast dat die oogjes heel schattig zijn, zitten er ook kleine rode hartjes in Peeping Santa verwerkt.
En dit is hoe Peeping Santa er uit ziet in bad. Hij is rood en bevat bubbels. In eerste instantie had ik alleen deze bubbels. Maar ik heb meer bubbels gecreëerd door de douchekop op de bubbels te zitten. Opeens had ik een bad met mega veel bubbels. 
Het leuke is dat je Peeping Santa ongeveer twee keer kunt gebruiken, zo kan ik er twee keer plezier van hebben.
Peeping Santa is echt een aanrader en hij kost maar € 5,50 en is echt de moeite waard. 
Zou jij Peeping Santa kopen?

4 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge