19 mei 2015

Als ik ergens dol op ben, dan is het wel op het merk Lush. Ik heb nu dan ook een behoorlijke stash opgebouwd. Toen ik laatst weer eens een bezoekje bracht aan Lush, nam ik de scrub Ocean Salt mee naar huis. En het leuke is, hij heeft een blauwe kleur!

Het eerste wat me opviel, was natuurlijk de kleur. Maar de geur is ook heerlijk! De limoen ruik je ook echt terug in het product. Deze scrub kun je voor je gezicht en lichaam gebruiken, maar ik gebruik hem voornamelijk voor mijn gezicht.
Hieronder zie je de ingrediënten die in het product verwerkt zitten.
Als je huid een beetje dof eruit ziet, dan is deze scrub ideaal. Let wel op dat als je een gevoelige huid hebt, dat de korrels een tikje te grof zijn. Voor mij zijn de korrels heel fijn voor mijn huid.
Het eerste wat ik ruik is limoen en kokos en een vleugje alcohol. Deze scrub voelt wel anders aan dan ik gewend ben van de scrubs van Lush. Hij voelt wat grof aan en is iets vloeibaar. 
Op mijn hand zie je pas hoe grof de korrels zijn. Niet echt geschikt voor de gevoelige huid. Je neemt een hoeveelheid in je handen en dit vermeng je een beetje met water. Dan breng je het aan op je gezicht en scrubben maar. Het resultaat is een stralend gezicht, wat ook nog eens zacht aanvoelt. 
Ik ben hier tevreden over, het is een hele fijne scrub. Ik gebruik hem één a twee keer in de week en dat is ook voldoende. Lush Ocean Salt kost € 9,95.
Heb jij deze scrub al eens uitgeprobeerd? 
liefs

9 reacties

  19 mei 2015

  OH! De geur klinkt echt te lekker (op het alcohol na dan..)
  Ik houd heel erg van grove scrubs en zie deze al een tijdje liggen maar neem 'm op 1 of andere manier nooit mee.. Volgende keer toch even ruiken.  19 mei 2015

  Ik heb wel een gevoelige huid dus dit is niets voor mij, maar het ziet er wel leuk uit!  19 mei 2015

  Klinkt als een fijne scrub, ik weet alleen niet of het goed is voor mijn huid, heb vaak een mildere scrub nodig. De geur klinkt wel lekker!  19 mei 2015

  Lush producten zijn zo heerlijk! Dit product klinkt ook erg lekker, vooral de geur 😉  19 mei 2015

  deze lijkt me fijn.! ben erg benieuwd naar de geur hiervan ♥  19 mei 2015

  mmm klinkt echt wel goed eigenlijk!

  liefs
  Karlien  19 mei 2015

  Lijkt me lekker! Hij ziet er in ieder geval heel mooi uit! xx  19 mei 2015

  Oehh..dit moet een heerlijke Scrub zijn 🙂
  X  20 mei 2015

  Gemeenschappelijke favoriet hierzo 😉 ik vind hem superfijn en hij ruikt zalig!Laat een reactie achter

CommentLuv badge