22 september 2015

Toen ik laatst in Utrecht was, moest ik wel even langs de Lush winkel. Ik had ook nog een cadeaubon van Lush die ik ook gelijk wou besteden. Uiteindelijk heb ik maar vijf euro betaald voor drie heerlijke producten en vandaag laat ik je Intergalactic Bath Bomb zien die echt een feestje een bad is.

Als ik ergens dol op ben is dat wel op de producten van Lush. Ik kan namelijk onwijs genieten van een heerlijke Bath Bomb of een andere heerlijk product. Bij Lush viel mij deze Bath Bomb gelijk op en twijfelde geen moment om hem mee naar huis te nemen.
Ik word spontaan vrolijk als ik deze vrolijke Bath Bomb ziet. Daarom was ik ook heel benieuwd wat het effect zou zijn in bad.
De kleurtjes zijn niet alleen heel leuk om te zien, maar er zitten ook glitters in. 
De geur is echt heerlijk. Hij ruikt naar mint en grapefruit. Ook zit er cederhout en vetiver in wat een houtachtige geur is. 
Ik deed hem in bad en gelijk was er een kleuren explosie. Het ging ook snel en het bad was al snel blauw met vrolijke kleurtjes.
De mint geur is sterk maar niet overheersend. Ik vind het een heerlijk geur en het leuke is ook nog dat er allemaal glitters in het bad zitten.
Nadat ik klaar was met badderen heb ik gelijk twee nieuwe Bath Bombs gekocht , want hier wil ik zeker te weten nog een keer van genieten. Lush Intergalactic Bath Bomb kost € 5,95 en dat vind ik absoluut niet duur.
Zou jij Intergalactic Bath Bomb kopen?
liefs

3 reacties

  22 september 2015

  Wauw, wat kleurt het badwater onwijs mooi van deze bruisbal. De mintgeur lijkt mij ook erg lekker fris en ontspannend. Deze ga ik onthouden <3  22 september 2015

  Wauw wat een prachtig effect in het water! Lush is zo heerlijk altijd <3  22 september 2015

  Oh die ziet er lekker uitLaat een reactie achter

CommentLuv badge