13 maart 2015

Als ik ergens dol op ben, is dat wel op Lush. Ze hebben zoveel heerlijke producten, ik neem altijd wel wat mee naar huis als ik in de Lush ben. Zo ben ik helemaal gek op op The Brightside Bubble Bar. Deze heb ik al voor de tweede keer gekocht en vandaag vertel ik je waarom ik zo gek ben The Brightside Bubble Bar.

Als ik deze bubble bar zie, krijg ik er spontaan een heel vrolijk gevoel van. De kleuren zijn rood, oranje en geel. De kleur oranje overheerst en dat zie je ook terug in je bad.
De geur is heel lekker. Hij ruikt naar mandarijn en is heel zoet. Als je hier niet zo goed tegen kan, raad ik je hem niet aan. Voor mij is het echt een topper en gebruik hem telkens met heel veel plezier. Ik breek een bubble bar meestal in drie stukjes, zodat ik er langer plezier van kan hebben. Ik vind het namelijk heel zonde om hem in één keer te gebruiken.
Wanneer ik een stukje heb afgebroken houd ik die onder de kraan, totdat hij helemaal verkruimeld is. Daarna ga ik lekker in bad liggen en geniet ik van de geur, schuim en natuurlijk de leuke kleur. Zoals je op de foto hierboven kunt zien, kleurt mijn bad oranje super cute! 
Ik heb trouwens ontdekt hoe je meer schuim kunt maken. Je houdt de douchekop op het schuim gericht en zo ontstaat er steeds meer schuim. Zo heb je eigenlijk maar een klein beetje van je bubble bar nodig.
The Brightside Bubble Bar kost € 6,95 en is te koop bij de Lush en je kan hem ook online bestellen.
Ben jij ook zo dol op Lush?
liefs x

13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge