26 oktober 2015

Waaauw, wat heb ik een geweldige week gehad zeg! Vorige week ben ik namelijk een weekje in Londen geweest en ik heb enorm genoten. Afgelopen vrijdag zijn we weer teruggekomen in Nederland en ik heb heel het weekend nodig gehad om bij te komen. Vandaag vertel ik hoe Londen was.

Uiteraard heb ik veel foto’s gemaakt en ook heel veel gefilmd. Alle foto’s van Londen komen deze week nog online op mijn blog. Ik zal vandaag vertellen hoe ik het heb gehad in Londen.
Maandag vertrokken we met de boot richting Londen. We kwamen dinsdag rond 7 uur s’ochtends aan en vervolgens gingen we met de trein naar Londen. Vanaf daar gingen we met de metro naar het hotel toe. Jammer genoeg hadden we op de heenweg niet door dat er ook liften waren, dus hebben we erg veel gesleept met de koffers. Ik was zoooo blij toen we uiteindelijk in het hotel aankwamen. 
Dinsdag hebben we vooral veel geshopt en we zijn ook naar de kroonjuwelen geweest. Het was heel tof om die weer eens te zien. Ook heel bizar dat de kroonjuwelen zo goed worden bewaakt. We liepen letterlijk een kluis binnen. 
Woensdag gingen we de Harry Potter tour doen en hoe gaaf was dat!? We zagen gewoon hoe de films werden opgenomen en hoe dat allemaal werd gedaan. Hier heb ik veel foto’s van gemaakt en uiteraard heb ik ook gevlogd. Deze week komt er nog een artikel online met al mijn foto’s van Londen.
Donderdag zijn we naar de wisseling van de wacht geweest en wauw wat was dit een tegenvaller zeg. We hebben ongeveer twee uur moeten wachten voor een wisseling van een half uur. We hebben wel één of andere hoge piet gezien uit Japan of China. Dat was dan wel weer tof om te zien. 
Voor de rest zijn we nog naar Camden Garden geweest en daar hadden ze allerlei luxe merken. Ik moest mijn eigen echt inhouden haha, maar ik heb wel een lipstick bij Kiko gekocht. 
Londen was echt super leuk en ik zou graag nog een keer terug willen gaan, maar dan vooral vanwege het beauty shoppen hihi.
Ben jij al eens in Londen geweest?

5 reacties

  26 oktober 2015

  Ja je kunt er zoooo goed beauty shoppen!! Super dat je het zo leuk hebt gehad 🙂  26 oktober 2015

  Ik ben ook eens in Londen geweest, dat was onwijs leeeeuk! Ik ben ook ontzettend benieuwd naar alle foto's die je hebt gemaakt 🙂  26 oktober 2015

  Wat een mooie foto's. Londen is inderdaad echt een geweldige stad!  29 oktober 2015

  Als ik dit zie, dan wordt ik zoooo jaloers! XO  30 oktober 2015

  Leuk! Ik ben nog nooit in London geweestLaat een reactie achter

CommentLuv badge