8 december 2013

Vandaag is het weer zondag dus is het weer tijd voor een live update:D Ik heb een heerlijke week gehad afgezien van mijn examens dan. Hoe was jullie week? 

Zoals jullie al weten had ik vorige week maandag en dinsdag examens.. 2 hele lange dagen van half 9 tot half 6 pff. Het was een kantoorsimulatie en als secretaresse moet je dat kunnen. Voor mijn gevoel ging het best goed het waren alleen wel echt veel opdrachten die we moesten maken. Aankomende dinsdag hoor ik de uitslag of ik daarvoor geslaagd ben.. Als ik geslaagd ben heb ik met mijn vriend afgesproken gaan we pizza eten en een fles champagne opentrekken haha. Oh en afgelopen dinsdag heb ik mijn haartjes nog geknipt. Foto’s volgen nog.

Woensdag had ik ook een examen namelijk mijn examen Nederlands. Eerst werd ons verteld dat we om half 2 in de middag het examen zouden hebben. Wat een tegenvaller was dat toen we hoorden dat het om 9 uur s’ochtends was bah bah. Ik had er echt geen zin in om na die twee lange dagen weer een examen te maken. Rachel en ik deden er ook maar een uurtje over, om vervolgens naar de stad te gaan haha. 

Donderdag heb ik mezelf een dag vrij gegeven had ik echt even nodig. Ik heb toen mijn huis even schoongemaakt (tja dat moet ook gebeuren) en mijn nieuwe lipstick gereviewd. Aangezien ik belachelijk veel make-up heb gekocht heb ik weer wat om te reviewen voor jullie. 

Vrijdag moest er weer gewerkt worden en heb ik gezellig met mijn mams nog een bakkie gedaan en even bijgekletst. Zaterdag had ik lekker een vroege dienst ik mocht namelijk om 9 uur beginnen en was om 2 uur al klaar heeerlijk! Ik heb de wedstrijd van mijn vriend gekeken en s’avonds had ik een avondje voor mezelf met een wijntje en een goede film.

Vandaag heb ik eerlijk gezegd niks uitgevoerd haha. Zondag is voor mij altijd relax dag, dus zo min mogelijk doen en genieten met mijn vriend van de zondag. Op het moment zijn we de film The Mummy aan het kijken op RTL7, is een hele leuke film.

Ook ga ik vanaf nu elke zondag een instadiary voor jullie plaatsen.

Heel veel succes deze week met school/werk/stage ect. 
liefs xxx

1 reactie

    8 december 2013

    leuk om te lezen, ben benieuwd naar de instadiary.! xxLaat een reactie achter

CommentLuv badge