29 december 2013

Het is weer zondag dus dat betekent weer een live update.
Afgelopen week had ik het aardig druk maar het was ook een hele gezellige week. 
Maandag ging ik samen met mijn ouders gezellig een daagje weg. We zijn naar de Action, stad en naar de Starbucks geweest. Nu ik op mezelf woon zie ik mijn ouders een stuk minder, dus dit was echt weer even gezellig. 
Dinsdag was mijn oma jarig dus gingen mijn vriend en ik gezellig naar haar verjaardag toe in Gouda. Ik had haar al even niet meer gezien dus dat was heel gezellig. Ze had ook nog niet mijn nieuwe kapsel gezien (een bob) en dat vond ze helemaal geweldig haha. 
Woensdag was natuurlijk eerste kerstdag. Mijn opa was jarig dus gingen mijn vriend en ik eerst naar Dalem (ligt vlakbij Gorinchem) gezellig zijn verjaardag vieren. Mijn ouders, broertje en zusje waren er ook bij. Mijn ouders gingen iets eerder weg dus moest mijn vriend zijn auto even verzetten, want die stond achter die van mijn ouders. Toen hij naar achteren reed, kwam er een auto aan die mijn vriend al had gezien. In plaats van te stoppen reed hij gewoon op mijn vriend zijn auto in. Conclusie zijn bumper was ingedeukt. Dat vond hij echt niet leuk. Ik schrok ervan want het had ook anders kunnen lopen right? Dat was dus wel een tegenvaller. Uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten bij mijn ouders en was het alsnog een gezellige dag.
Donderdag was tweede kerstdag en dat heb ik gevierd bij mijn schoonouders wat ook heel gezellig was. 
Vrijdag ben ik samen met mijn moeder en zusje naar Zoetermeer gegaan voor een daagje shoppen. We gingen vroeg weg en kwamen laat thuis. We hebben echt een leuke dag gehad en ik heb leuke dingen kunnen scoren.
Gisteren heb ik niet veel uitgevoerd eerlijk gezegd haha. Ik heb mijn huis wel lekker schoongemaakt en opgeruimd en lekker mijn eigen ding gedaan.
Vandaag was het een dag dat ik lekker rustig aan heb gedaan, en gewoon een relax daagje met mijn vriend gehad.
Morgen ga ik gezellig met mijn vriendinnetje Rachel  shoppen in Utrecht.
Hoe was jullie week?
liefs

4 reacties

  29 december 2013

  Zo te lezen heb je een leuke en drukke week gehad <3 Veel plezier morgen met het shoppen met Rachel! Ben wel benieuwd wat jullie allemaal gaan kopen haha! Liefs Gea.  29 december 2013

  veel plezier in utrecht morgen xx  30 december 2013

  Ik ben benieuwd wat je allemaal bij elkaar shopt! XO  31 december 2013

  Drukke week zo te zien! Benieuwd naar je geshopte items! xLaat een reactie achter

CommentLuv badge