24 november 2013

Het is weer tijd voor een live update. Ten eerste hebben jullie allemaal een fijne week/weekend gehad? Ik wil hoor, ik heb het alleen aardig druk gehad. 

Afgelopen maandag heb ik een hele leuke middag gehad met mijn lieve vriendin Rachel. We hebben een filmpje opgenomen zoals jullie al gezien hebben. En ze heeft mijn haar geverfd, nog bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn blogs β™‘
Dinsdag ben ik met een paar klasgenoten naar het Da Vinci College in Dordrecht gegaan, om even kennis te maken met de klas met wie we volgende week examens hebben spannend! Het komt nu wel heeel dichtbij, maar het moet goed komen right.
Woensdag heb ik een lange dag school gehad van half 9 tot 4 uur, daarna moest ik om 5 uur werken tot 9 uur bij de Mac. Toen ik eenmaal thuis kwam ben ik lekker op de bank gaan liggen en lekker genieten van mijn schoolweekend haha. 
Donderdag had ik een daagje helemaal niets, is ook weleens lekker! Ik heb toen het huishouden gedaan en natuurlijk geblogd. Wel ben ik op tijd naar bed gegaan omdat ik de volgende dag om 7 uur s’ochtends moest werken.
Half 6 ging de wekker vrijdag zooo vroeg, maar goed ik ging weer een daagje werken tot 3 uur. Voordeel was wel dat ik de rest van de middag lekker vrij was. S’avonds hebben Menno en ik een heerlijke filmavond gehad genieten was dat. Wel gingen we op de grond de wastas van zijn sport opvouwen, ik heb echt zo hard gelachen om hem. Hij snapte gewoon niet hoe je een shirt zo netjes kon opvouwen. 
Gisteren moest ik weer werken haha, tja als je een leuke kerstoutfit wilt hebben moet je er wat voor over hebben. Ik moest om half 12 beginnen tot half 8. Toen het bijna half 8 was, werd het keidruk ineens. Tja Ajax moest spelen dus uiteindelijk was ik half 9 klaar en helemaal verrot.
S’avonds gingen we nog wat drinken bij een vriend wat drinken en daar heb ik zoveel lol gehad haha. Uiteindelijk lagen we om half 3 in bed. 
Vandaag was weer een heerlijke niks doen zondag. Nu zijn we de film 2 Fast 2 Furious aan het kijken, gewoon lekker rustig aan. 
Aankomende week word het gelukkig niet zo super druk, dus heb ik genoeg tijd om weer lekker te bloggen. 
Gaan jullie nog leuke dingen doen van de week? Laat het me weten.
xxx

4 reacties

  25 november 2013

  Wat een superleuke week! πŸ™‚ En wat spannend van de examens, alvast heeeeeel veel succes ookal duurt het nog wel even, haha! Ik moet ook aan het werk deze week en natuurlijk bloggen! πŸ™‚ X  25 november 2013

  Leuk artikel ! En veel succes met de examens !! liefs,  25 november 2013

  Klinkt als een leuke en gezellige week πŸ™‚ Succes met je examens.  25 november 2013

  Klinkt als een leuke week! Succes alvast met je examens πŸ™‚
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge