22 december 2013

Het is weer zondag dus is het weer tijd voor een live update. 

Ik heb best een relaxte week gehad met veel vrij haha. Afgelopen maandag hadden ik en Rachel examen Duits mondeling… Het ging echt nergens meer over zo slecht was het. Achteraf kan ik er wel om lachen want blijkbaar telt dit ook niet mee voor mijn examen. S’ avonds moest ik werken tot 9 uur dus dat was ook weer lekker. 

Dinsdag waren we vrij, dus kon ik heerlijk genieten van mijn vrije dag. Ik heb lekker gesimst het huis gedaan en s’avonds kwamen er vrienden van mijn vriend langs. Hun gingen een horror kijken (die ik al had gezien) dus ging ik simsen en een beetje meekijken. 

Woensdag ben ik naar school geweest voor niks want blijkbaar hadden we s’middags weer vrij vind ik niet erg hoor haha. Heb ik alweer lekker gesimst en mijn kast opgeruimd was ook echt nodig.

De rest van de week bestond uit werken. En wat was ik blij toen ik vrijdag klaar was met werken want dat betekende dat ik vakantie had jeeej! Na het werk ging ik met een vriendin even naar Starbucks en lekker bijpraten. 

Gisteren kwam mijn zusje langs en hebben we een hele gezellige middag gehad. S’avonds lekker rustig aan gedaan met wat vrienden wat gedronken en toen was het alweer zondag. 

Vandaag waren mijn vriend en ik in een best vervelende bui dus hebben we gestoeid lol gemaakt en heel veel gelachen om de stomste dingen. Ik vind dat zo fijn dat ik dezelfde humor heb als mijn vriend. 

Morgen ga ik naar de Action toe en eventjes naar de stad, en ik heb er best veel zin in. Natuurlijk ga ik nog bloggen van de week en woensdag en donderdag is het alweer kerst.
Het jaar is zo snel voorbij gegaan echt niet normaal! Vinden jullie dat ook?

Voor de mensen die vakantie hebben geniet ervan en voor de mensen die dat nog niet hebben succes met alles!

liefs 

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge