5 januari 2014

Hello sweeties. 
Hoe was jullie weekend? Beetje genoten van alles? Ik zat me eigen eens te bedenken dat morgen alles weer begint, en dat de vakantie alweer voorbij is. Het is echt een nieuwe start in het nieuwe jaar:)
De afgelopen week was druk maar wel heel leuk. Zoals jullie weten ben ik maandag met mijn vriendinnetje Rachel naar Utrecht geweest waar ik mijn eerste MAC lipstick heb aangeschaft. Oh ik ben er zo blij mee haha. 
Dinsdag was oudejaarsdag en heb ik even mijn huis opgeruimd, omdat we oud en nieuw bij mijn vriend en mij vierden. Een vriend van ons en zijn vriendin kwamen eind van de middag pannenkoeken eten, en lekker wat drinken. Rond half 9 kwamen de eerste mensen al binnen, en hebben we een hele gezellige avond gehad. Om 12 uur gingen we knallend het nieuwe jaar in met een goed feestje bij mij in de buurt. 
Woensdag begon voor mij goed, ik kwam erachter dat ik geen kater had haha, hoe fijn kan je het nieuwe jaar beginnen. We zijn s’middags en s’avonds nog even bij familie langs geweest, en hebben de dag afgesloten met een filmpje.
Donderdag gingen Menno en ik de grote schoonmaak houden in het huis. We waren allebei nog vrij dus kwam het mooi uit om schoon te maken. Wel moest ik s’avonds werken en was ik uiteindelijk om half 12 thuis. 
Vrijdag heb ik ook heel de dag gewerkt, en s’avonds rustig aangedaan en vroeg gaan slapen, want ik was echt heel moe.
Gisteren lekker boodschappen gedaan, rustig aangedaan en een gezellig feestje gehad.
Vandaag heb ik bijna heel de middag gesimst (ja ik ben verslaafd i know haha). Vanavond lekker achter mijn laptop gezeten en een filmpje gekeken.
Heel veel succes allemaal deze week.
liefs

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge