17 november 2013

Iedere zondag ga ik voor jullie een live update plaatsen, daarin vertel ik hoe mijn week is geweest en wat jullie aankomende week op mijn blog kunnen verwachten. Zo zijn jullie op de hoogte hoe mijn week is gegaan.

Afgelopen week heb ik het aardig druk gehad, ik heb heel veel gewerkt. Donderdag en vrijdag waren 2 hele belangrijke dagen op mijn werk. We kregen een soort van inspectie en die is heeeel goed verlopen. We hebben een hele hoge score gescoord en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Aankomende week moet ik woensdag, vrijdag en zaterdag werken en maak ik weer aardig wat uurtjes. 
Zaterdag had ik set-up dus moest om kwart voor 7 op mijn werk zijn en was om 3 uur alweer lekker klaar. Toen ik eenmaal thuis kwam was ik helemaal kapot pff. We zouden eigenlijk uit gaan met een groep, maar ik ben niet mee geweest en heb lekker op de bank gehangen. Ik sliep best wel vroeg en dat vond ik heeerlijk. Daar was ik echt even aan toe haha. 
Vandaag heb ik het huishouden gedaan omdat ik daar afgelopen week gewoon geen tijd voor heb gehad. En vanmiddag heb ik samen met mijn vriend lekker een filmpje gekeken.
Ook heb ik leuk nieuws gekregen!! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! Super leuk natuurlijk. Vandaag wou ik eigenlijk daar wat over bloggen en jullie vertellen wie ik heb genomineerd. Ik heb er al een aantal in gedachten en heb al iemand verteld dat ik diegene genomineerd hebt. Morgen ga ik jullie vertellen wie ik heb genomineerd en ga ik de vragen van rachelkromdijk.blogspot.nl beantwoorden, en jullie mijn vragen stellen. Morgenavond komt dit bericht op mijn blog dus hou het in de gaten!
Ook heeel leuk, morgen komt mijn vriendinnetje Rachel langs, en dan gaat ze mijn haar verven. En we gaan samen een filmpje maken 🙂 
Wat ga ik aankomende week allemaal bloggen?
– Ik ga mijn make-up voor jullie reviewen
– Er komt een hele leuke tag voor jullie
– Ik ga jullie vertellen wie er genomineerd zijn voor de Liebster Award
– Omdat ik een eigen huis heb, heb ik een aantal interieur ideeën voor jullie
– Ik laat jullie zien hoe je smokey eyes maakt met mijn nieuwe oogschaduw
Aangezien ik een persoon ben die zomaar ineens een goed idee krijg, is de kans groot dat ik van de week nog wat anders ga bloggen wat er niet in de lijst sta.
Ik wens jullie allemaal een fijne week!
xxx

7 reacties

  17 november 2013

  Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan op je werk en af en toe is een avondje vroeg slapen echt het beste gevoel van de hele wereld, hahaha :)! Ik ben benieuwd naar al je blogposts van volgende week, het klinkt allemaal superleuk!! 🙂 X  17 november 2013

  Leuk zo een update! Ben benieuwd voor welke haarkleur je gaat gaan.  17 november 2013

  as always! <3  17 november 2013

  Heel erg leuk om zo´n update te lezen! Een avondje vroeg je bed induiken kan inderdaad heerlijk zijn.  18 november 2013

  Leuk om dit te lezen…

  New blogpost: outfit  18 november 2013

  Leuk om te lezen! Ben erg benieuwd naar je artikelen!  18 november 2013

  Heel erg leuk om te lezen!
  xLaat een reactie achter

CommentLuv badge