1 december 2013

Goedemiddagg sweeties, 

Vandaag weer een live update voor jullie! Afgelopen week heb ik een heerlijke week gehad, niet al te druk gelukkig. Afgelopen dinsdag en woensdag voelde ik me niet zo lekker, ik ben toen ook thuis gebleven van school. Wel heb ik geprobeerd om nog wat te oefenen voor mijn examen aankomende maandag en dinsdag.. 

Donderdag gingen ik en Rachel even naar school toe om nog extra uitleg te krijgen voor het examen. Het was best wel handige informatie. S’ avonds moest ik werken bij de Mac voor 4 uurtjes, maar goed geld is geld right?

Vrijdag moest ik vroeg uit bed, want iemand kwam de deuren van ons huis maken en wat was ik moe zeg bahhh. Maar goed ik moest om 11 uur alweer weg, want ik moest om half 12 weer werken. Om half 8 was ik weer klaar en ging ik lekker naar huis toe. S’avonds gingen mijn vriend en ik letterlijk op avontuur, we moesten wat wegbrengen en het was zo donker, we hebben echt veel gelachen samen. 

Zaterdag moest ik jaja alweer werken haha, maar vandaag had ik er juist veel zin in want er was sinterklaas op het werk. 2 collega’s van mij gingen verkleed als zwarte piet en waren heel de dag in de weer. ‘S avonds heb ik nog bij vrienden een drankje gedaan wat ook heel gezellig was, en nu is het alweer zondag.

Ik ga vandaag nog een beetje mijn examens doornemen, en mijn favoriete van november fotograferen die morgenavond online komt. En vooral lekker genieten van deze zondag.

Hoe was jullie week?

liefs, xxx

2 reacties

    1 december 2013

    Leuke update. Veel succes met je examens!


    1 december 2013

    Dankjewel voor je comment, en het komt hopelijk wel goed.
    liefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge