9 oktober 2014

Op donderdag is het Lipstickday. Elke donderdag laat ik een nieuwe lipstick zien. Dit kan een budget lipstick zijn, maar ik heb ook een liefde voor duurdere lipsticks. 

Toen ik laatst met Rachel in Utrecht was, heb ik maar liefst vier lipsticks mee naar huis genomen. Waarvan ik er vandaag één laat zien namelijk: NYX Round lipstick met de naam Paris. Het is een hele mooie lichtroze lipstick die zeker gezien mag worden. Ben je benieuwd hoe deze kleur me staat? En of hij lang blijft zitten? Lees dan zeker verder.

De verpakking van deze lipstick vind ik er simpel maar toch ook weer leuk eruit zien. Aan de onderkant kan je de kleur zien die in de verpakking zit. Hij komt goed overheen, dus als je geen tijd hebt om te swatchen kan je ook naar de onderkant kijken.
De naam van deze lipstick is Paris. Wat ik een leuke naam vind voor deze lipstick. Er zit 4 gram aan product in de verpakking.

Zoals je kan zien is het een echte roze kleur. Ik was daarom ook erg benieuwd naar de swatches.
Over de swatch ben ik zeer te spreken. Er komt veel pigment van af, smeert fijn uit en de kleur is ook nog eens prachtig.
Op mijn lippen valt hij een stuk lichter uit, dan zo op mijn pols. In eerste instantie schrok ik ervan, want zulke kleurtjes kan ik nooit zo goed hebben. (haha ik kan niet alles hebben)
Natuurlijk is er ook nog een full-face foto. Ja ik vind het toch een mooie kleur, maar ik weet het niet. Het is niet het beste kleurtje wat ik kan hebben, maar hij staat ook niet raar bij me. De kleur zelf vind ik wel heel erg gaaf. 
Het is een romige lipstick, die niet bepaald lang blijft zitten. Voor € 4,99 kan je hem bestellen online bij de Douglas of kopen in een geselecteerd Douglas filiaal waar ze NYX verkopen. 
Wat vind jij van dit kleurtje?
liefs x

16 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge