25 september 2014

Het is weer donderdag en dat betekent weer Lipstickday. Afgelopen zaterdag was ik even bij de Etos geweest en heb ik een Velvet Lip Pencil van Maybelline gekocht. Normaal gesproken plan ik mijn lipsticks voor lipstickday altijd in, maar deze keer moest en zal hij zo snel mogelijk op mijn blog komen. Want ik ben echt laaiend enthousiast over dit prachtige lip pencil.
Ben je benieuwd waarom ik zo enthousiast ben? Lees dan snel verder.

Maybelline Color Drama Orange is een gepigmenteerde lippotlood die je ook op je lippen kan gebruiken, dus niet alleen om de randjes. Ik ben dol op de kleur oranje en kan er geen genoeg van hebben. Het is dan ook niet zo gek dat ik aardig wat oranje tinten in mijn stash heb zitten.
 
Wanneer ik de dop eraf haal, valt me gelijk op dat de kleur aan de onderkant hetzelfde is als het potloodje. Wat ik een pluspunt vindt.
Je ziet wel gelijk dat het echt een potlood is, alleen dan wat dikker. Hij heeft wel een potlood geur wat ik weer een minpunt vindt. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken, want het gaat natuurlijk om het resultaat. 
Bij het swatchen viel me pas op, hoe gepigmenteerd deze lippotloden zijn. Wauw, wauw, wauw. Hier word ik heel erg blij van. 
Toen ik het potlood op mijn lippen aanbracht, merkte ik wel dat het lastiger is om aan te brengen dan een lipstick. Omdat het een potlood is, moet je je lippen inkleuren. Omdat hij vrij snel matt opdroogt en goed op je lippen blijft zitten, is het belangrijk dat je hem goed en netjes aanbrengt.
Full-face ziet de kleur er zo uit. Oranje vind ik altijd een kleur, die ik goed kan hebben. Ben er gek op haha. De lip pencils, hebben een semi-matte finish. Als je het te matt vind, kan je er altijd voor kiezen om een glossje eroverheen te doen. Persoonlijk vind ik het matte mooi.
Voor € 6,99 kan je ze kopen bij de Kruidvat of Etos. Het is in ieder geval echt een aanrader, en ga er  zeker nog meer kopen. 
Wat vind jij van deze kleur? 
liefs x

16 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge