30 oktober 2014

Op donderdag is het Lipstickday. Elke donderdag laat ik een nieuwe lipstick zien. Dit kan een budget lipstick zijn, maar ik heb ook een liefde voor duurdere lipsticks.

Vandaag gaan we het hebben over een budget lipstick. Een budget lipstick van de Action namelijk Soft Coral. De lipsticks van de Action zitten altijd per twee in een verpakking voor maar € 0,89 cent! Een koopje dus. 
Kijken jullie mee naar de rest van het artikel?
Naast mijn liefde voor duurdere lipsticks, ben ik ook dol op budget lipsticks. En de lipsticks van de Action zijn al helemaal budget. Je betaalt voor twee lipsticks nog geen eens een euro. Maar is de kwaliteit dan ook wel goed? Daar gaan we vandaag achter komen.
De verpakking ziet er goedkoop uit en zo voelt hij ook aan. Maar voor de prijs is het weer heel logisch.
De kleur die ik heb is Soft Coral en is een heel zacht kleurtje en is inderdaad koraal. Er zit 3,2 gram aan product in en ze zijn maar drie maanden houdbaar. 
Ik ben wel erg fan van de kleur zelf. Ik hou van koraalkleurtjes en dat hoeft niet alleen in de zomer vind ik. Al heb je een drukke ooglook gemaakt, zou zo’n kleurtje perfect staan.
Swatch time! Het pigment ziet er goed uit, niet zo super goed maar gewoon goed. Daar ben ik tevreden over.
Eerst had ik helemaal niks met de lipsticks van de Action omdat ze zo romig waren. Toen ik deze lipstick op mijn lippen deed, was het totaal niet zo romig als eerst. Hij bracht heel zacht aan, bijna fluweelzacht. Ik moest wel een paar keer met de lipstick over mijn lippen heen gaan, om een goede dekking te krijgen. Dat is dan wat minder, maar alsnog niet storend.
Uiteraard hoort hier ook een full-face foto bij. De kleur vind ik heel mooi en staat goed bij mijn blonde lokken haha.
De lipstick is niet de allerbeste die ik heb gehad, maar ze zijn ook niet slecht. Het is dat ik de kwaliteit van MAC gewend ben hihi. Maar over het algemeen is dit zeker een budget topper.
Wat vinden jullie van Soft Coral?
liefs x

25 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge