23 oktober 2014

Op donderdag is het Lipstickday. Elke donderdag laat ik een nieuwe lipstick zien. Dit kan een budget lipstick zijn, maar ik heb ook een liefde voor duurdere lipsticks.

Toen ik alweer een tijdje geleden in Utrecht was, moest ik natuurlijk langs de Douglas waar ze MAC verkopen. Ik wou heel graag een mooie rode lipstick. Toen ik Viva Glam Rihanna zag, was ik eigenlijk meteen verkocht. Ben je benieuwd naar deze lipstick? Lees dan zeker verder.

Het doosje waar de lipstick in zit is zwart, met de handtekening van Rihanna erop. 
Je kan zien dat de lipstick Viva Glam Rihanna heet.
Wanneer ik de lipstick uit de verpakking haal, is het een andere kleur dan de normale MAC lipsticks. De normale lipsticks hebben een zwarte verpakking en deze van Rihanna is mat en mooi rood. Doordat hij mat aanvoelt is de kans groter dat je sneller vingerafdrukken op de verpakking ziet.
Als ik de dop eraf haal, zie ik een prachtige rode kleur tevoorschijn komen. Het lijkt trouwens net of er hele kleine druppeltjes op de lipstick zitten. Je ziet dat de handtekening van Rihanna ook op de verpakking zelf staat.
Swatch-time! De kleur is lekker fel en is zoals je kan zien niet matte. De lipstick heeft namelijk een frost finish. 
De lipstick is romig, maar niet zo romig dat hij er zo afgaat. Nee de houdbaarheid van de lipstick is goed. Door de glans die in de lipstick zit, maakt het de kleur speciaal. Hij voelt ook fijn op mijn lippen.
Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen. Ik vind het een geweldige rode kleur, die ik regelmatig erbij zal pakken. 
Kusje voor deze prachtige lipstick <3
De lipstick kost € 18,50 (of inmiddels al € 19,00) en is te koop bij de MAC store, bij de Douglas waar ze MAC verkopen en natuurlijk online.
Wat vind jij van deze kleur?
liefs x

20 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge