13 november 2014

De meeste van jullie weten wel dat ik een lichte lipstick verslaving heb haha. Toen ik met een vriendin een daagje naar Utrecht ging, kon ik het niet laten om een paar lipsticks te kopen. Bij de ICI Paris, hadden ze op dat moment een actie van twee lipstick met 40 % korting. We hadden een missie, een lipstick scoren. Toen ik deze zag van BE Creative Make Up, wist ik al vrij snel dat dit schatje met me mee naar huis ging. Benieuwd naar de kleur op mijn lippen? Lees dan verder voor de rest van het artikel.

BE Creative Make Up

Zoals ik net al zei, is deze lipstick van het merk BE Creative Make Up. BE is een merk met mooie producten in hun assortiment. De lipstick zit in een zwarte verpakking met daarop het merk en dat het een intense lipstick is. 
De meeste van jullie weten dat mijn voorkeur uitgaat naar matte lipsticks. Ik heb niets met hele romige lipstick. Dat is deze wel. Ik ging deze keer af op de kleur, want die is perfect voor in de herfst en de winter.
De kleur

De kleur kan ik het beste omschrijven als rood, met een vleugje bruin erdoorheen. Persoonlijk vind ik dit een mooie kleurencombinatie. Het is echt een herfstige lipstick.
Swatch time!

Wanneer ik de lipstick op mijn pols aan het swatchen ben, valt mij meteen op hoe intens de kleur wel niet is. Het is ook niet voor niets een intense lipstick. 
Als ik de lipstick op mijn lippen doet, is het een prachtige kleur om te zien. Hij brengt romig aan. Ben jij fan van romige lipsticks? Dan is deze misschien wel iets voor jou!
Full-face

Ja ik ben dol op mijn nieuwste aanwinst. Het is een mooie intense kleur. Hij brengt romig aan, maar als ik naar de kleur kijk ben ik het romige deel helemaal vergeten. Hij blijft ongeveer twee uur zitten. Na een hapje en een drankje moet je hem wel weer bijwerken. Ik heb hem voor ongeveer € 9,00 kunnen scoren bij ICI Paris. 
Wat vind jij van deze kleur? 

liefs x

31 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge