27 februari 2014

Catrice Kiss Kiss Hibiscus

Vandaag heb ik weer een lekker daagje stage achter de rug. Nog 1 stage dag morgen en dan heb ik ‘stage’ weekend. Ik moet zaterdag nog een daagje werken bij de Mac en dan heb ik eindelijk weekend. Ik heb nu al zin in zondag want ik ga hele leuke producten fotograferen, een video maken en nog veel meer leuke dingen. 
Zoals de titel eigenlijk al zegt heb ik vandaag voor je een lipstick met de naam Kiss Kiss Hibiscus. Wat een leuke naam voor een lipstick. Het is een lipstick van Catrice, I LOVE CATRICE haha. Ik vind de lipsticks van Catrice echt heerlijk. Ze voelen lekker aan, de pigmentatie is vaak top en ze blijven een tijdje zitten. Bovendien is het een budget merk wat voor vele al fijn is. 
Kijk je mee naar mijn review?

De lipstick verpakkingen van Catrice ziet er niet goedkoop uit en voelt lekker aan in je hand. Het mooie van Catrice is dat de naam in de lipstick staat. Dit geeft vaak een luxe gevoel. 

Zoals je kan zien is het een lekkere felle roze kleur, hier hou ik van!! Geef mij maar kleur een goede pigmentatie en dan ben ik tevreden. Ik ben absoluut niet van de ‘nude’ lipsticks, ik vind het bij mezelf niet mooi staan en ik ben van mening dat je dan net zo goed niks op je lippen kan doen. De lipstick is zoals ik net al zei lekker roze, hij oogt mooi en is fel.

Op naar de swatches! Wauw wat een kleur! Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij echt echt fel roze was. Hij is wel fel, maar heeft toch een paarse gloed zoals je kan zien. Ik ben benieuwd hoe die op mijn lippen valt. Ik ben ook zeer te spreken over de pigmentatie, want hij ziet er echt goed uit!!

Op mijn lippen komt hij over zoals je hier kunt zien. Jammer genoeg zie je niet hoe fel die op mijn lippen is, want fel dat is hij zeker. Het is wel een hele mooie kleur, perfect voor de lente en zomer.

En nog een paar selfies

Wat vindt jij van van deze kleur? 
liefs x

35 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge