13 maart 2014

Vanmiddag keek ik naar me eigen in de spiegel, en ik wist dat ik het moest toegeven maar ik wou het niet hardop zeggen. Al wekenlang loop ik met deze gedachte rond, maar hardop zeggen? NO WAY! Nu ben ik op het punt gekomen dat ik het niet langer voor mezelf kan houden. Dus wil ik het daarom via deze weg met je delen…
Ik ben….
LIPSTICK verslaafd! 
Dit zag je misschien allang aankomen, want ik heb zoveel lipsticks niet meer normaal! Dus is het helemaal niet zo gek dat ik vandaag alweer een mooie lipstick met je wil delen. Deze keer is Catrice Get The Nudes Paper! Aan de beurt. Alleen de naam vind ik al leuk voor een lipstick. 
Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Ik ben dol op de lipsticks van Catrice, de pigmentatie is top en de kleur blijft redelijk lang zitten en de zwarte verpakking vind ik er chique uitzien. De zilveren verpakking daarin tegen vind ik er heel anders uitzien. Die ziet er namelijk speels uit, en ook wel chique alleen op een andere manier. Kan je me nog volgen? 

Het fotograferen van de zilveren verpakking vind ik daarin tegen gewoon rot haha. Maar het is me gelukt, en ik heb er foto’s van kunnen maken. 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal gesproken niks met zulke kleurtjes heb. Mijn nieuwsgierigheid won het wederom weer eens van me, en ik dacht why not? En eigenlijk bevalt deze lipstick me heel erg goed!
Toen ik de swatches ging maken, had ik niet heel veel geluk met de zon dacht ik. Maar zo ziet de kleur er gewoon uit op mijn arm. Op mijn lippen daarin tegen ziet de kleur er heel anders uit. 
 Mijn lippen hebben van zijn eigen al een kleurtje, daarom past deze kleur zo goed bij mijn lippen vind ik zelf. 

Deze kleur zou perfect bij een iets heftigere look passen. Of voor gewoon overdag. Ik heb hem al verschillende keren opgehad, en elke keer ben ik er weer blij mee. De prijs weet ik niet meer maar zal niet meer dan € 4,00 kosten. Oftewel een low-budget lipstick. Eens kijken hoe de kleur en bij een full-face foto uitziet.
Jep, ik ben er tevreden mee. Hij past goed bij mijn look, en is een kleur die je bij elke outfit/look kan dragen. Ook al ben ik meer van de felle kleurtjes, als afwisseling is dit ook leuk!
Wat vinden jullie van deze lipstick? En hebben jullie een nude lipstick in jullie stash zitten?
liefs x

25 reacties

  13 maart 2014

  Mooie subtiele kleur!  13 maart 2014

  Ik ben altijd heeeel erg tevreden over lipsticks van Catrice!:)  13 maart 2014

  Wat een mooi kleurtje. Staat je goed!  13 maart 2014

  Wat een mooie kleur, staat je erg leuk! x  13 maart 2014

  Mooie kleur, ik heb zelf niet veel nude lipsticks meestal staat het me niet zo..  13 maart 2014

  He verdorie, waarom staat lipstick jou zo mooi? Echt mooi dit kleurtje. En mooie foto's, leuk met dat quote-hartje-ding erbij! Liefs, Stella.  13 maart 2014

  Deze heb ik ook! Heel mooi kleurtje. Haha wat fijn dat je er zelf voor uitkomt :p hoeveel lipsticks heb je eigenlijk? Misschien eens tof om een post te maken over je volledige collectie?

  X Sara  13 maart 2014

  Ik vind dit 1 van de mooiere kleuren.  13 maart 2014

  Mooi subtiel kleurtje!
  Echt een lipstick die ik elke dag zou kunnen dragen

  Liefs,
  Karlien  13 maart 2014

  Mooie lipstick, deze kende ik nog niet 🙂  14 maart 2014

  Zelf vond ik nude lipsticks eigenlijk nooit echt iets voor mij, maar ik merk dat ik ze de laatste tijd steeds meer begin te waarderen. Deze kleur vind ik ook heel erg mooi en staat jou ook goed!  14 maart 2014

  Prachtige subtiele kleur  14 maart 2014

  Mooie kleur 😀 !  14 maart 2014

  Ik ben niet zo van de nude lipsticks, maar ik vind deze bij jou heel goed staan!  14 maart 2014

  Wauw, hij is prachtig! Hij is niet te fel en staat prachtig bij je oogschaduw. Super handig, nude lipsticks en deze is inderdaad lekker budget 😀 .

  Xjes Femke  14 maart 2014

  Het is een zeer mooie kleur, lief en fris tegelijk! Toevallig genoeg heb ik eveneens van Catrice een nude kleur: Dare to be nude.  16 maart 2014

  Wat een prachtige kleur! Hij staat je echt super goed 🙂 Deze wil ik ook wel eens proberen.  16 maart 2014

  Heel mooi!  16 maart 2014

  Ah mooie kleur, staat je erg zacht!  16 maart 2014

  Mooie kleur, staat je goed!  16 maart 2014

  Mooi nude kleurtje. Ik heb er ook verschillende van Catrice!  16 maart 2014

  Staat je super mooi!  16 maart 2014

  Het is inderdaad een mooi kleur ter afwisseling van altijd maar felle lipkleurtjes.  17 maart 2014

  Heel handig kleurtje! Past op alles 🙂  18 maart 2014

  Ik vind dit echt een super mooi kleurtje ! Hij staat ook mooi bij de look die je hebt gemaakt! Echt een perfect every day kleurtje. X DeniseLaat een reactie achter

CommentLuv badge